Комикът и активист Еди Изард планира да се кандидатира за парламента на Обединеното кралство

...
Комикът и активист Еди Изард обяви в социалните медии, че
Коментари Харесай

Комикът и активист Еди Изард обяви в социалните медии, че се надява да се кандидатира за член на парламента на следващите общи избори в Обединеното кралство.

Изард, която също е известна като Сузи Еди Изард, каза на уебсайта си, че ще бъде избрана като кандидат на опозиционната Лейбъристка партия за място в Брайтънския павилион в югоизточна Англия, „за да подкрепи този брилянтен град и неговата разнообразна и жизнена общност. ”

 НЮ ЙОРК, НЮ ЙОРК – 15 ДЕКЕМВРИ: Еди Изард по време на премиерата на завесата за „Еди Изард в „Големите надежди“ на Чарлз Дикенс в The Greenwich House Theatre на 15 декември 2022 г. в Ню Йорк. (Снимка от Брус Гликас/ WireImage) НЮ ЙОРК, НЮ ЙОРК – 15 ДЕКЕМВРИ: Еди Изард по време на премиерата на завесата за „Еди Изард в „Големите надежди“ на Чарлз Дикенс в The Greenwich House Theatre на 15 декември 2022 г. в Ню Йорк. (Снимка от Брус Гликас/ WireImage) Брус Гликас/WireImage/Getty Images

Каролин Лукас от Зелената партия заема мястото от 13 години, но през юни каза, че ще се оттегли на следващите общи избори. Очаква се догодина да се проведат избори.

Изард отдавна е публичен поддръжник и член на Лейбъристката партия, наред с дългата си десетилетия кариера в киното и телевизията. Тя е най-известна с изявите си във филмите „11 на Оушън“ и сериала „Ханибал“ на NBC, в допълнение към работата си в стендъп комедия.

Тя е известна и с това, че е изпълнила поредица от екстремни маратонски предизвикателства, за да събере пари за благотворителност, включително пробягала 29 маратона за 29 дни в 28 различни държави.

eddie izzard amanpour видео

Това не е първото нахлуване на Изард в парламентарната политика. Миналата година тя стигна до краткия списък за номиниране като кандидат на Лейбъристката партия за северния английски избирателен район Шефилд Сентрал, но в крайна сметка загуби от Абтисам Мохамед.

На уебсайта си Изард каза, че ако бъде избрана, ще увеличи финансирането и ресурсите за училищата, ще насърчи екологичния транспорт, ще работи за осигуряване на повече финансиране в жилищната инфраструктура, ще защитава услугите за психично здраве и ще изгради по-силни връзки между правоприлагащите органи и местните общности.

Тя добави: „Ще са необходими практически действия – не протест – за да се поправи това, което е счупено, и за да спечелят това място, лейбъристите се нуждаят от кандидат, който може да вдъхнови много хиляди да станат наши приятели и съюзници в борбата за по-справедлива-по-зелена-чиста планета .”

Зелената партия обяви през юли, че Сиан Бери, бивш сълидер на партията, е избрана за неин кандидат да замени Лукас като депутат.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР