- Комфорт и свързаност в авангардния интериор на първия изцяло

...
- Комфорт и свързаност в авангардния интериор на първия изцяло
Коментари Харесай

EQS SUV вече може да се поръчва от Силвър Стар

- Комфорт и съгласуваност в авангардния интериор на първия напълно електрически първокласен SUV на Mercedes-EQ

EQS SUV е първият напълно електрически първокласен SUV от Mercedes-EQ, който искащите към този момент могат да поръчат във всички дилърства на Силвър Стар, общоприет дистрибутор на марката в България. При старта на продажбите у нас, моделната гама съдържа два разновидността - EQS 450 4MATIC1 с мощ от 265 кВт (360 к. с.) и EQS 580 4MATIC2, зареден с 400 кВт (544 к. с.). Цените стартират от 243 300 лева с Данък добавена стойност за EQS 450 4MATIC и 273 000 лева с Данък добавена стойност за EQS 580 4MATIC. Моделите могат да се поръчат в този момент, а доставките им за Европа започват през декември 2022 година Моделната серия се създава по въглеродно безпристрастен метод в завода на Mercedes-Benz в Тускалуза, Съединени американски щати.

Най-новото попълнение на електрическата гама на Mercedes-Benz предлага място за до 7 души и ще допадне извънредно доста на хората с деен метод на живот. За фамилиите EQS SUV има трети ред седалки и мултимедия на задните места; авантюристите разполагат с доста пространство и гъвкавостта, от които се нуждаят; софтуерните почитатели, които желаят да карат електрически SUV, ще получат най-хубавото, а за саунд фанатиците - звуковата система Dolby Atmos ще изведе аудио съвършенството на напълно ново равнище.

EQS SUV предлага доста пространство, комфорт и съгласуваност в авангардния си и първокласен интериор. Вторият ред седалки са електрически регулируеми Третият ред с две места е сериен за българския пазар, като седалките се сгъват механично и се образува еднакъв под на товарното поделение.
Всички искащи да имат първия електрически първокласен SUV на Mercedes-Benz могат да избират всред три линии за екстериора и интериора:
- Стандартен екстериор и линия Electric Art интериор
- Electric Art екстериор & Electric Art интериор
- AMG екстериор & AMG интериор

При EQS SUV по-важното съоръжение е проведено в няколко пакети. Това са Advanced, Advanced Plus, Premium и Premium Plus, като те се надграждат между тях и зависят от определения модел. Въпреки това, някои екстри са налични и самостоятелно.

MBUX Head-up екран с наложена действителност – демонстрира наличие с наложена действителност от асистентите за шофиране, както и навигационна информация. За лидера тези данни се пресъздават, като гладко се сливат със заобикалящата среда и по този метод оказват помощ за понижаване на разсейването му;

Радиаторна решетка с Mercedes-Benz претекст – Триизмерните звезди, интегрирани в панела, са основани въз основата на истинската звезда на Daimler-Motorengesellschaft, записана като комерсиална марка през 1911 година

MBUX интериорен помощник - разпознава многочислени оперативни поръчки благодарение на камерите, интегрирани в блока за ръководство на тавана, както и с помощта на логаритмите за самообразование. Асистентът разчита в каква посока се обръща главата на лидера, разпознава придвижванията на ръцете и езика на тялото и реагира с съответна функционалност на автомобила.
Асистент за маневриране с ремарке – подкрепя маневрите като автоматизирано управлява ъгъла на завиване на теглещото транспортно средство при до 5 км/ч и 15% надолнище.

Задни странични възглавници - покриват региона на гърдите на пасажерите на външните седалки на втория ред при положение на мощен непряк удар и допълват отбраната, обезпечена от общоприетите въздушни възглавници за прозорците.

Пакет Advanced Plus е серийно съоръжение за българския пазар и включва пакет KEYLESS-GO Комфорт, пакет Асистиращи системи PLUS, пакет Паркиране с камера 360°, фарове DIGITAL LIGHT с проекционна функционалност и други

В взаимозависимост от оборудването и конфигурацията и с помощта на 107,8 кВтч си батерия EQS SUV може да измине до 660 километра по WLTP.

Всички Mercedes-EQ коли се оферират на българския пазар с включена удължена гаранция за 5 години или 100 000 км, сервизно обслужване за 5 години или 100 000 км и услуга „ От врата до врата “ с обхват 15 км. Своя нов EQS SUV клиентите на Силвър Стар могат да конфигурират на https://mercedes-benz.bg.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР