Комерцбанк Арена във Франкфурт ще бъде арена на сблъсъка между

...
Комерцбанк Арена във Франкфурт ще бъде арена на сблъсъка между
Коментари Харесай

Очаква ни офанзивно зрелище между Айнтрахт и Наполи

" Комерцбанк Арена " във Франкфурт ще бъде сцена на конфликта сред Айнтрахт и Наполи от осминафиналната фаза в Шампионската лига. Това ще бъде първа среща сред двата клуба от този стадий на конкуренцията.

За домакините от Айнтрахт това е първо присъединяване в елиминациите на шампионата в сегашния му формат, откакто през този сезон дебютираха в груповата му фаза. През предходната акция пък финалистът за Купата на европейските първенци от 1960 година победи с трофея в Лига Европа. Франкфуртци стигнаха до 1/8-финалите, откакто приключиха на второ място в оспорваната група D, като бяха изпреварени от Тотнъм, само че съумяха да задминат Спортинг (Лисабон) и Марсилия.

" Осимен и Кварцхелия насочат обръщение към международния футбол с фантазията и класата си "

Това съобщи треньорът на Наполи

В трите си семейства през есента те победиха френския отбор с 2:1, направиха нулево реми с " шпорите " и бяха разгромени с 0:3 от " лъвовете ".

Гостите от Наполи пък ще преследват първо класиране за 1/4-финалите на надпреварата, откакто имат три отпадания на 1/8-финалите през 2012 година от Челси, през 2017 година от Реал Мадрид и през 2020 година от Барселона. Наполи завоюва своята група А с пет победи от шест мача, като изпревари втория Ливърпул поради директните дуели.

Останалите два тима бяха Аякс и Рейнджърс. " Партенопеите " се показаха впечатляващо в тогавашните си гостувания в Амстердам и Глазгоу, приключили надлежно 6:1 и 3:0 в тяхна изгода. Във визитата на " Анфийлд " те отстъпиха с 0:2, само че тогава към този момент се бяха класирали за елиминациите и преди този момент бяха победили мърсисайдци с 4:1 като домакини.

За домакините срещата пропущат Вениг и Дина Ебимбе, до момента в който за италианците в деяние няма да забележим нападателя Джакомо Распадори.

Главен арбитър на срещата е Артур Диаш, с помощници Пауло Соареш и Педро Рибейро. На ВАР-а са Тиаго Мартинш и Жоао Пинейро.
 Класика в Шампионска лига! Ливърпул - Реал (Мадрид), стартови сформира онлайн
Класика в Шампионска лига! Ливърпул - Реал (Мадрид), стартови сформира

Двубоят започва в 22:00 часа българско време
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР