Коментарите около умилителния фотос валят от вчера. Някои се шегуват,

...
Коментарите около умилителния фотос валят от вчера. Някои се шегуват,
Коментари Харесай

Манолова остави палатката пред МОЧА, за да изпрати студент “прогнилия” Запад

Коментарите към умилителния фотос валят от през вчерашния ден. Някои се майтапят, че Манолова е пропуснала обстоятелството, че Холандия в действителност не е страна. Всъщност вярното име на страната е Нидерландия, а Холандия се споделят двете от провинциите на страна – Южна Холандия и Северна Холандия.

 

Има и нещо друго - русофилите в България, измежду които и самата Манолова, която сякаш спи пред Паметника на Съветската войска, с цел да го брани от унищожаване, постоянно изясняват по какъв начин България не може да съществува без Русия, а прогнилият Запад е отговорен за упадъка на полезностите у нас.

 

В същото време изпращат децата и околните си да учат точно в западните страни, а някои даже държат влогове в евро, макар че желаят референдум за опазване на българския лев. 

 

Младежът в действителност се споделя Александър Бубия и е член на Националната оперативна комисия на партията на Манолова и съгласно описанието му във Фейсбук работи в гражданската платформа от август 2020 година От март 2023 година се води “експерт връзки обществеността ” в “ЛЕВИЦАТА! ”. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР