Коментарите на министър-председателя са разочароващи, но не и изненадващи. Това

...
Коментарите на министър-председателя са разочароващи, но не и изненадващи. Това
Коментари Харесай

„Правителството на Риши Сунак превърна живота на транссексуалните в политически футбол след неговите трансфобски подигравки“

Коментарите на министър-председателя са разочароващи, само че не и изненадващи. Това държавно управление трансформира живота на транссексуални като моя в политически футбол. Не би трябвало да се приема наличието на скърбяща майка, чието съчувствие го засрамва, с цел да могат политиците от всички страни да извикват трансфобски насмешки, когато ги видят и чуят.

Само предходната година Риши Сунак застана на същото място и изпрати своите „ сърдечни съболезнования “ на фамилията на Бриана и на всички, които имаха привилегията да я познават. Само в случай че можеше да обърне по-голямо внимание на забележките на госпожа арбитър Ип при осъждането на убийците на Бриана, че те са били частично водени от анти-транс ненавист.

Неговият сътрудник от кабинета Кеми Баденок упрекна лейбъристите, че са „ въоръжили “ гибелта на Бриана, с цел да реализиран резултат политически точки.
Но Баденок и нейните сътрудници тори безнадеждно върнаха нещата обратно. Защото единствено при торите транс правата и животът на транс са били въоръжени като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР