Коментар на журналиста Бойко Станкушев и проф. Ивайло ДичевВ ефира

...
Коментар на журналиста Бойко Станкушев и проф. Ивайло ДичевВ ефира
Коментари Харесай

Какви са сценариите за развитието на войната в Украйна

Коментар на журналиста Бойко Станкушев и проф. Ивайло Дичев

В ефира на „ Здравей, България” по журналистът Бойко Станкушев и проф. Ивайло Дичев разясниха какъв ще е евентуалният ход на войната в Украйна и ще има ли последствия за Балканите.

„ Осмелих се да кажа, че сме в предвоенно състояние. Смятам, че Украйна е единствено първият ход. Руснаците са възпитани да мислят, че са империя, че са над другите. Трябва държавното управление и обществото да натиснат и да се подхващат ограничения, с цел да се ускори отбранителните дарба на България”, счита Станкушев.

Според него държанието на Путин би трябвало да бъде оценено.

„ Важно е анализаторите на огромните служби да се опитат да схванат по какъв начин работи мозъка на президента на Русия и на най-близките му хора. По време на разпада на Съюз на съветските социалистически републики той е бил на 37-38 година Дотогава е бил офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Германия. Той е питомен да е над германците и Запада и не разсъждава като цивилизован човек”, сподели още журналистът.

Според проф. Дичев към този момент сме в положение на Студена война.

„ Глобализацията завърши. Трябва да сме подготвени да си затегнем коланите – повишение на цената на петрола, газа. България би трябвало да е подготвена да вдигне ветото над Северна Македония. Балканите са слабата точка в Европа. Следващият удар ще бъде тук”, сподели още професорът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР