коментар на Илиана БеновскаКанал 3С каскет и без бяла риза

...
коментар на Илиана БеновскаКанал 3С каскет и без бяла риза
Коментари Харесай

Беновска:Уважаеми г-н Гешев, никакви президенти, олигарси, властимащи, убийци няма да осъдите, ако не поразите Божеството

коментар на Илиана Беновска

Канал 3

С каскет и без бяла риза основният прокурор и през днешния ден сочи изрично двата полюса на акумулатора на престъпността в България

Иван Гешев се качи на пиедестала " основен прокурор " със поръчка за корав темперамент и мощна ръка в битката с престъпността по етажите на властта и в империите на богатите. Обвиниха го, че символиката на каскета не го легитимира като главнокомандващ за правда.



 

Идва лято, той ще смъкна каскета и ще се сети да облече бяла риза – вековния знак на водачеството, водачеството и мъжествеността. Но и без бяла риза, през днешния ден Гешев сочи изрично двата полюса на " акумулатора " на престъпността в България. Единият полюс, " анода ", е  отровната симбиоза сред властимащи и богаташи. Другият полюс, " катода ", е оскотяващата неначетеност и бездействие. 

 

Гешев, откри и " жиците ", захранващи с " ток " акумулатора на престъпността в България – подвластните медии. Пример. Зверски убийци и изнасилвачи са наричани от кръшни репортерки трепетно " момчето ", или " мъжът ", или " индивидът ", нищо, че е изнасилено и скотски убито момиченце или баба! 

 

Още мнения и изявленията ще намерите тук

 

Много разум ли би трябвало, с цел да е ясно, че това не са хора? Или поради медийни контракти за милиони, раболепни кореспонденти извиват гръбчета, бляскат с очилца и с кресчендо в гласчетата, сякаш, " притискат " с въпросчета къпещи се в обири, измами и очевидни закононарушения олигарси и властелини.

Уважаеми господин Гешев, никакви президенти, олигарси, властимащи, убийци няма да осъдите, в случай че не поразите Божеството " власт-пари-медии–престъпност ", с цел да спрат ТЕ да изнасилват българите и да убиват България!

 

Аз съм Беновска. И запитвам.

 



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР