Комбинацията от Mercedes-AMG и S-класа вече означава пищно оборудване на

...
Комбинацията от Mercedes-AMG и S-класа вече означава пищно оборудване на
Коментари Харесай

Повече лукс в S-Class-а от Mercedes-AMG

Комбинацията от Mercedes-AMG и S-класа към този момент значи охолно съоръжение на автомобила. Но с новата стратегия " Manufaktur " можете да поръчате още повече. Специални бои и висококачествено интериорно обзавеждане допълват спомагателното предложение.

За екстериора двата уни цвята " vintage blue uni " и " silicon grey uni " се оферират в " Manufacture ". Има още " графитен металик ", " тайнствен наследник металик ", " маслинов металик " и " рубелитно червен металик ". Селекцията от лакове в матово покритие включва " Night Black magno " и " Kalaharigold magno ".

Интериорният пакет включва предни и задни седалки в кожа напа Exclusive с изтънчена диамантенообразна прошивка. Емблемата на AMG е щампована в предните облегалки за глава. Напа в цвят " манифактура " се употребява и за подлакътниците и централните панели във вратите, централната подпора, в това число централните подлакътници и долната част на арматурното табло.

Друг акцент в интериорния пакет е ръчно декорираният волан AMG Performance в кожа напа, цветово координиран със съответния цвят на интериора. Централната подпора е украсена с надпис " Manufaktur " в ослепителен хромиран тип. Написано е с курсив, наблягайки претенцията на етикета за качествена направа.

Това важи и за бродираните ръкописни надписи. Има и пакет от емблеми в платина или злато, подовите стелки са бродирани с логото на AMG в съответните цветове. Освен това клиентът получава амбиентно осветяване на четирите порти с анимирана проекция на логото на AMG.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР