Кольо Петков е председател на варненския Съюз ДВ на репресираните,

...
Кольо Петков е председател на варненския Съюз ДВ на репресираните,
Коментари Харесай

В евролистата на ГЕРБ и СДС са най-достойните кандидати

Кольо Петков е ръководител на варненския „ Съюз Дъждовни води на репресираните ”, който е част от десния съюз сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили на изборите за Европейски парламент.

- Г-н Петков, за какво вашият съюз избра партньорство със Съюз на демократичните сили и ГЕРБ в Евроизборите?

- Защото ние сме едни от основателите на Български земеделски народен съюз „ Никола Петков ” и Съюза на репресираните в България от началото на демократичните процеси, със Съюз на демократичните сили изповядваме едни и същи полезности, взаимно със Съюз на демократичните сили продължихме дружно да работим за демократичните промени към по-добра, по-справедлива и просперираща България. Сега този наш взаимен план желаеме да откри продължение в изборите за Европейски парламент, откакто създадохме нужната организация и структури във Варна и страната. Считаме, че обединени – ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, нашия Съюз „ Дъждовни води на репресираните ” и „ Движение Гергьовден ”, ще реализираме по-добри резултати и ще изпратим достойните хора, почтени представители на десницата, които да са част от ЕНП. На претендентите в листата ГЕРБ-СДС разчитаме да осъществят нашите показа за мощна България в обединена Европа, да допринесат за нашите хрумвания за смяна на благосъстоянието на българите.

- Защо липсва дебатът за Европа и откровените неистини от страна на главния конкурент Българска социалистическа партия?

- Кампанията е груба, защото доста от включените в листата на Българска социалистическа партия за евродепутати са лица, които не трябва да бъдат допускани изобщо като претенденти, откакто към този момент са посочили със своите дейности, че работата им е пагубна за страната ни. Повечето от тях преследват персоналния си интерес, реваншизъм и т.н, без да способстват за интеграцията на България в Европа. Мнозинството от гласоподавателите желаят измененията, които би трябвало да настъпят и в страната, и в Европейски Съюз, като дефинират, че пътят, който би трябвало да вървим, е да променим първо всички правила и правила в България, с цел да бъдем заслужен член на Европейски Съюз, да желаеме това, което ни се поставя като народ и да се слеем в общото европейско семейство.

- Каква е оценката Ви за сътруднчеството във Варна сред Съюз на демократичните сили, „ Движение Гергьовден ” и Съюз „ Дъждовни води на репресираните?
- Това е едно положително начало, което би трябвало да се развие и с общи старания да реализираме по-добри резултати на 26 май. Като десни обединения имаме общи възгледи, преследваме едни и същи цели, не спорим по средствата, с които да ги изпълним. Смятаме, че нашите претенденти са най-достойни и ще защитят ползите на цялото общество и на варненци в частност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР