Колумбийската звезда Карол Джи сътвори историята на церемонията по връчването

...
Колумбийската звезда Карол Джи сътвори историята на церемонията по връчването
Коментари Харесай

За първи път в историята: Латиноамериканка е обявена за Жена на годината на „Билборд“

Колумбийската звезда Карол Джи сътвори историята на церемонията по връчването на премиите „ Жените в музиката “ на „ Билборд “, съобщи Асошиейтед прес.

" За първи път в историята латиноамериканка е оповестена за Жена на годината ", с тези думи Карол Джи стартира речта си, приемайки оценката. В чест на невероятното достижение изпълнителката произнесе останалата част от речта си на испански език.

Колумбийката получи премията си на гала в Ингълуд , Калифорния , откакто беше показана от актрисата София Вергара.

За Карол Джи не е непознато да твори история. Миналия месец тя стана първата жена , спечелила " Грами " в категорията за най-хубава ърбан музика. Историческото ѝ достижение отрази изменящото се разбиране на регетона и латино хип-хопа като извънредно " мъжка музика ".

Миналата година нейният " Manana Sera Bonito " стана първият испаноезичен албум на изпълнителка, достигнал до първото място в класацията Билборд 200.

Шеметният триумф на Карол Джи продължи, когато изпълнителката потегли на турне в поддръжка на албума си, по време на което беше хедлайнер на доста от местата, където изнасяше концерти.

Сред предходните Жени на годината на сп. " Билборд " са Сиза , Оливия Родриго, Карди Би, Били Айлиш, Ариана Гранде, Селена Гомес, Лейди Гага, Тейлър Суифт.

На церемонията участва и момичешката кей-поп групировка " Ню Джийнс ", която беше удостоена с наградата за група на годината. Момичетата извършиха колекция от шлагерите си Super Shy и ETA.

Водеща на церемонията беше Трейси Елис Рос , която майсторски направляваше публиката и не пропусна да подчертае главната тематика на вечерта - да отдадеш респект към дамите в музикалния бизнес значи да почетеш дамите в международен мащаб.

Нова категория награди за изпълнителки, които са " световни сили ", бяха връчени на дами от целия свят за техния извънреден принос към родните им страни, в това число на италианката Аннализа, филипинката Сара Джеронимо и бразилката Луиза Сонза .

Втората годишна премия за продуцент на годината получи Пинк Пентърес . Тя сподели в речта си, че доста хора не са си я представяли по метода, по който наподобява, поради музиката, която прави. Пинк Пентърес добави, че въпреки мнозина към момента да не я одобряват насериозно, тя е щастлива от признанието на " Билборд ".

Сред изпълнителите на церемонията бяха Марън Морис, Темс, Виктория Моне , които също бяха измежду отличените.

Певицата Чарли Екс Си Екс показа нова ария, озаглавена So I и отдадена на " човек, който към този момент не е с нас ".

Виктория Моне сложи началото на шоуто с осъществяване на огромния си шлагер On My Mama . Непосредствено по-късно майка ѝ, която изпълнителката не очакваше, ѝ връчи премията за изгряваща звезда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР