Колона от тирове и камиони вече е сформирана на входа

...
Колона от тирове и камиони вече е сформирана на входа
Коментари Харесай

Протестът започва: Колона от тирове и камиони на входа на София откъм магистрала Тракия

Колона от тирове и камиони към този момент е образувана на входа на София откъм автомагистрала " Тракия ", при парк " Врана ", съобщи Би Ти Ви. Превозвачите през днешния ден излизат на огромен народен митинг с искане за за ограничения против повишаването на горивата и ТОЛ таксите.

Колоната ще се насочат към жълтите павета и постройката на Министерския съвет. Превозвачите излизат във почивка, в случай че не бъдат задоволени настояванията им, на 18 и се чака да спрат и рейсовете.

Йордан Арабаджиев, ръководител на Съюза на интернационалните превозвачи, повежда колоната към Министерския съвет.

„ Днес ще бъдем до 22 ч. на жълтите павета. В цялата страна ще има митинги, тъй че чакаме да се види какъв брой е единен транспортният отрасъл и по какъв начин заради некомпетентността на един министър на превоза целият отрасъл е тук “, изясни той в предаването „ Тази заран “ на Би Ти Ви.

„ Към момента никой не се е свързал с нас. Ние чакаме разговор, само че разговор, при който да има конструктивизъм, а не общи приказки, а не обещания и планове “, добави той и уточни, че решението за среща в Министерския съвет през днешния ден би трябвало да бъде взето с консенсус от протестиращите.

„ Към момента ние сме сложили ясно нашите претенции. Излизаме на митинг, тъй като бяхме наранени – бяхме упрекнати, че сме шантажори. Бяхме упрекнати, че че ние желаеме да дискредитираме държавното управление “, сподели още Йордан Арабаджиев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР