Колкото за българските военни летци е направено не е направено

...
Колкото за българските военни летци е направено не е направено
Коментари Харесай

Колкото за българските военни летци не е направено за друг, смята премиерът

Колкото за българските военни летци е направено не е направено за никой различен, з аяви министър председателят Бойко Борисов в отговор на въпрос за обстановката в авиобаза " Граф Игнатиево " в границите на взаимна конференция в Министерски съвет след срещата на българския министър председател с премиера на Република Корея И Нак-йон.
 

Той изрази вяра за обстановката да няма външна интервенция, тъй като, по думите му, това няма да е почтено. Нашите държавни управления до момента са плащали по стотици милиони евро за българските летци и напълно малко за сухопътните сили, моряци и други , посочи още Борисов.

 Премиерът Бойко Борисов се срещна с премиера на Република Корея И Нак-йон БГНЕС

Моето почитание към неразположението им, да, времето е неприятно и мен ме е боязън в такова време, само че хвърча, когато има задания , посочи министър председателят и добави, че е приказвал с военния министър Красимир Каракачанов, който го е уверил, че обстановката в авиобазата е решена.

По отношение на наводненията в Бургаско министър председателят Бойко Борисов изрече страдание за жертвите и увери, че е основана организация за оптимално бързо справяне с бедствието. Изпратена е профилирана техника, чиновници на " Гражданска отбрана ", " Пожарна ", пътната организация са там.
 Премиерът Бойко Борисов се срещна с премиера на Република Корея И Нак-йон БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР