Колкото привърженици, толкова и противници си има електронната книга. Всеки

...
Колкото привърженици, толкова и противници си има електронната книга. Всеки
Коментари Харесай

Какво ще кажете - ЗА или ПРОТИВ електронната книга?

Колкото последователи, толкоз и съперници си има електронната книга. Всеки открива по някоя изгода за себе си, само че вредите също не липсват. Какво съставлява електронната книга?

Това е актуален аналог на печатната и всъщност показва същото произведение. Това е файл, който сплотява текстово, образно и звуково наличие. Електронните книги са лесни за предпазване и преместване и могат да се закупят от разнообразни профилирани уеб сайтове.

Достъпът до електронните книги е вероятен чрез всевъзможни електронни устройства с екран и профилиран програмен продукт. Файловете се дават на читателите в подобен до хартиената книга тип, само че с тази разлика, че електронният читател може да побере няколко хиляди електронни книги, което е едно от най-съществените й преимущества.

Налице са и разнообразни изгоди за читателя (предимства) като избор на шрифт, отметки, запомняне на страници, бързо „ прелистване “ и други

В днешно време и възпитаници, и студенти избират цифровото образование. Особено във времето на пандемия електронното образование закупи необятна известност.

Според проучванията обаче учениците и студентите запомнят и усвояват доста по-лесно материала от книжен притежател, в сравнение с през мониторите. В последна сметка колкото и бързо да напредва светът, каквито и технологии да навлизат, нищо не може да размени старомодната книга.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР