Колкото по-трудно дишате с една маска – толкова тя е

...
Колкото по-трудно дишате с една маска – толкова тя е
Коментари Харесай

Колкото по-трудно дишате с една маска, толкова тя е по-добра

Колкото по-трудно дишате с една маска – толкоз тя е по-добра. Това е ситуацията. Свиква се със всичко. Понякога даже не помня да си смъквам маската на път за у дома. Като с очилата, изясни практично доцентът доцент доктор Сотир Марчев шеф на Клиниката по кардиология в Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи пред Българска национална телевизия.
" Всички заболели от ковид са заболели от вируса плюс страха . Страхът най-добре се лекува с естествени човешки очи против тебе. Когато против теб застане естествен доктори и ти каже " хайде умерено "., сподели още той.
Профилактичните прегледи са като с колите. Ако мислите, че сте стоманен - един път годишно. Ако сте като такси - два пъти годишно, с цел да сте сигурни, че всичко е наред, нагледно изясни специалистът.
Искаме кръвното на хипертониците да бъде под 140 на 90, само че не желаеме на никого да го смъкваме под 120 на 70. Верният път е междинният. Както споделят, има едно оптимално разстояние, от което дамата наподобява най-добре. Така е и с кръвното.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР