Колкото по-близо са празниците, толкова по-голямо е вълнението за тях.

...
Колкото по-близо са празниците, толкова по-голямо е вълнението за тях.
Коментари Харесай

Коледа без стрес и с подаръци за всички

Колкото по-близо са празниците, толкоз по-голямо е вълнението за тях. Декември е месец, изпълнен както с доста въодушевление, по този начин и с огромна доза напрежение. Подготовката за Коледа може да е изтощителна и стресираща, само че не и в случай че знаем по какъв начин да си улесним живота.

Обикалянето по магазините в последния миг е най-голямата неточност, която тази година си обещаваме, че няма да допуснем. Защото от ден на ден ценим времето си и знаем по какъв начин да го оползотворим с по-приятни занимания. А за подаръците можем да се погрижим бързо и елементарно с няколко клика в еMAG.

Напоследък свикнахме всичко да се случва онлайн и няма по-логично по този начин да се сдобием и с всички изненади за близки и другари. В съвършения сюжет имаме деликатно квалифициран и дълго премислян лист, а най-вероятно е да създадем избора си и измежду разнообразието от артикули, което платформата ни предлага.
 Снимка 556399

Техника, мода, артикули за бита, козметика и какво ли още не ни чака в eMAG. Разглеждаме офертите където и когато си желаяме, елементарно и комфортно - от телефон, таблет или компютър.

Набелязваме най-изгодните за нас оферти и най-точните попадения за обичаните хора, а всичко идва при нас елементарно и несъмнено - или непосредствено до дома, или до над 3000 точки в страната (офиси на куриерски компании, пощенски клонове или някой от трите шоурума).
 Снимка 556395

Ако се окаже, че описът с дарове надвишава бюджета ни, няма проблем - някои от стоките се оферират и на погашение, с цел да зарадваме себе си или околните тъкмо с това, което най-вече ще им хареса.

Ако пък някой не е сигурен какво тъкмо е то, ние имаме пет хрумвания за дарове, с които сигурно няма да сгреши. Освен че ще ги намерим на добра цена в eMAG, с няколко клика могат да бъдат при нас без ненужно губене на време.
 Снимка 556397

За родителите

Със сигурност са ни доста скъпи и желаеме да ги зарадваме с нещо, което ще им бъде от изгода. А всяко домакинство се нуждае от правилен асистент, който пести време и старания.

И до момента в който ние си разменяме сладки приказки, тази ще анулира мама в чистенето на дома. И към този момент няма да се чуди по какъв начин у нас е постоянно чисто - разкрихме й дребната си загадка.

За фамилните другари

Напоследък събиранията с другари не са толкоз, колкото ни се желае, само че когато седнем с тях на маса, като че ли в никакъв случай не сме се разделяли. А и те доста добре знаят по какъв начин да ни посрещнат, да ни поглезят и да основат атмосфера.

Затова и няма да сгрешим, в случай че ги зарадваме за Коледа с нов. Със сигурност идващия път, когато им отидем на посетители, той ще заема почетно място на масата.
 Снимка 556401

За него

Вече прекарваме повече време у дома. И с цел да не си умрем от досада, всеки се е отдал на своето занимание в свободното си време. Ако вкъщи си имаме разпален геймър - без значение дали мъж или наследник, то в този момент е време да го зарадваме с нов, комфортен.

Е, да, рискуваме времето, прекарано в игри, да се удължи доста, само че най-малко ще знаем, че сме се погрижили за комфорта му.

За нея

Всяка жена, даже и да не си го признава, ще се зарадва, в случай че под елхата откри нова дамска чанта. А в случай че е за някоя от тези дами, които държат постоянно всичко да им е на разположение, тъй като не знаят по кое време какво ще им потрябва, то тогава би трябвало да се спрем на по-голям модел.

Но с цел да не е просто отблъскване на номера, е добре да се съобразим и с нейния жанр и желания. Е, някои модели, като, са си класика и с тях мъчно можем да сгрешим.
 Снимка 556402

За домашния любим

И той е човек, и той обича да му е комфортно. Независимо дали имаме куче или котка, едно ново легло, в което да се сгуши на топло в зимните дни, в никакъв случай не е ненужно. А в случай че заложим на мултифункционалност, инвестицията ще е напълно оправдана.

Това да вземем за пример е както за укритие, по този начин и за превоз, а уютът на домашния ни любим сигурно ще накара и нас да се почувстваме по-добре. И ще получим доста обич в подмяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР