Колкото и усилия да полага човечеството да се отърве от

...
Колкото и усилия да полага човечеството да се отърве от
Коментари Харесай

Кои са най-големите страхове на мъжете

Колкото и старания да поставя човечеството да се отърве от тях в наши дни, то към момента е подвластно на стандарти.
Особено във връзка с страховете. Всички сме наясно дамите се опасяват от една група неща, а мъжете - от друга.
Последните постоянно обезверено отхвърлят ​​всяка своя уязвимост, тъй като просто не могат да се примирят с тях. Най-голямата илюзия е, че мъжете не се опасяват от нищо. По принцип няма човек, който да не се опасява. Въпросът е единствено кой и от какво съответно се опасява.
И по този начин, измежду мъжете следните страхове са „ известни “ и доста чести:

1. Страх от проваляне
Някои считат, че е по този начин от антични времена, други, че е в гените, само че човек би трябвало да е мощен, ловджия и бранител и по тази причина не би трябвало да губи. С оглед на това мъжете в действителност не обичат да губят и не толерират, когато им се припомня за това. Ако загубата или провалянето се отнася до нещо съществено, тогава това елементарно може да докара до положение на мира.

2. Получаване на отвод
В по-голямата си част това се отнася за дамите, само че постоянно има случаи, когато става дума единствено за мечтана движимост или нещо скъпо за съответен мъж. Вътрешно това се възприема като предизвикателство, което малко се вкопчва в мъжкото его, тъй като множеството мъже имат вяра, че могат да имат всичко, което желаят, а отводът се възприема като оскърбление и засегнатост, от която мъжете са доста засегнати.

3. Страх от пристрастяване
Тук още веднъж няма значение защо тъкмо става въпрос, финансови средства, жена или просто някаква полезност. Всяка взаимозависимост ще ви направи по-слаби и ще се превърнете в накърнимост, от която другите могат да се възползват, с други думи, това се равнява на персонална уязвимост.

4. Страх от физически неуспех
Колкото и да е необичайно, само че за мъжете това се равнява на жизненоважни проблеми. По някаква причина болшинството има вяра, че единствено физическата жизненост ги утвърждава като мъже, изцяло забравяйки за всичко останало. Когато казусът в действителност се случи, той става причина за мощна суматоха, доста отрицателни страсти и други неща. По-лошото е, че мъжете даже отхвърлят да се съветват с лекари по този въпрос, смятайки, че това е унизително.

Обобщение
Не може да се каже, че всички тези страхове са значими или, в противен случай, незначителни, те са просто нормални, само че в случай че е належащо и се работи върху себе си, всеки един от тях може да бъде преодолян. Единствената измама е, че мъжете не желаят да се борят със страховете си, тъй като те „ към този момент “ са мощни и не могат да се опасяват от нищо. Понякога тази позиция изцяло задръства рационалността и може да докара до огромни проблеми, тъй че всеки боязън би трябвало да бъде стеснен и прегледан от рационална позиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР