Колкото и странно да звучи, хората с най-много успех в

...
Колкото и странно да звучи, хората с най-много успех в
Коментари Харесай

Хората, които използват тези емотикони, имат най-много успех в леглото

Колкото и необичайно да звучи, хората с най-вече триумф в леглото употребяват тъкмо избрани емотикони в чата. Правилно разбрахте. Вашият сладостен дребен избор на знаци и изображения може в действителност да работи против вас, когато става въпрос за запознанства. Според приложението за запознанства Clover има избрани емотикони, които самотните хора би трябвало и не би трябвало да употребяват, когато стартират диалози с хора онлайн.

Количеството от тях, които употребявате, е равно на количеството интимни прекарвания, който ще имате. Е, може би не е тъкмо по този начин, само че въпреки всичко може да има някаква причинност.

Проведеното изследване включва анализиране на данни от три милиона техни консуматори, на база на което е посочена зависимостта за това кои какъв триумф в леглото има.

Според графиката дамите реагират най-вече на смело момиче, гладно лице, плезещо се дребосъче, настрана единствено изплезен език, усмихнато лице, капчици пот, маймунка със скрита уста или скрити очи, лице с очи на сърчица, благополучен демон и слънце.

Мъжете, въпреки това, реагират най-вече на усмихнато лице, бясно лице, смях и рев, облекчено лице, знак с пръсти за ОК, две сърца, обърнато с главата надолу лице, изтощено лице, затворени очи, целуващи устни, лице с очи на сърчица и маймунка със скрити очи.

Емотиконите, на които всеки пол съответно не реагира, са много смешни и също по този начин предсказуеми.

Не можете просто да хвърляте случайни знаци в чата.

Те би трябвало да имат смисъл и да се отнасят към протичащия диалог. Емотиконите са превъзходен метод да кажете доста с доста малко и да разберете дали индивидът, който ви интересува, има същото възприятие за комизъм като вас.

Мъжете не дават отговор на диамантения пръстен, купчина изпражнения, плачещо лице и вулканичния привет. Най-малко евентуално е дамите да реагират на патладжан, пърпорене с ръце, проявление на бицепси и удари с юмруци.

Графиката демонстрира и това, което всеки пол обича да изпраща най-вече.

Странно, те в действителност не съответстват с това, което и мъжете, и дамите обичат да получават. Според изследването дамите обичат да изпращат размахваща ръка, усмихнато лице, лице с очи на сърчица и намигващи лица. Мъжете наподобява обичат да изпращат смеещо се лице, усмихнато лице, роза и целувка. Поне всички тези емотикони са задоволително лесни за схващане.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР