Колкото и оръжия да измоли Володимир Зеленски по време на

...
Колкото и оръжия да измоли Володимир Зеленски по време на
Коментари Харесай

Русия в ООН: Колкото и оръжия да измоли Зеленски от САЩ, всички ще бъдат унищожени и пленени

Колкото и оръжия да измоли Володимир Зеленски по време на визитата си в Съединените щати, всички те ще бъдат или унищожени от съветската войска, или изоставени, съобщи на среща на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации първият заместник-постоянен представител на Москва в организацията Дмитрий Полянски, предават РИА Новости и " Фокус ".

" Без значение какъв брой оръжия изпроси украинският деспот по време на започващото си цирково шоу с протегната ръка в Съединените щати, всички те ще бъдат или унищожени от съветската войска на бойното поле, или просто изоставени. Това към този момент е прието от водещите западни военни специалисти “, съобщи дипломатът.

Зеленски стартира визитата си във Вашингтон в понеделник. По време на първата си тирада във военната академия той разкритикува Конгреса за забавянето му в единодушието за спомагателна помощ на Украйна и изиска оръжия. Във вторник той ще има визита при президента на Съединени американски щати Джо Байдън и срещи с представители на Конгреса.

Според Полянски възможното предаване на оръжия по никакъв метод няма да повлияе на осъществяването на съветските цели в Украйна.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР