Колкото и невероятно да ви звучи, на поп певеца Миро

...
Колкото и невероятно да ви звучи, на поп певеца Миро
Коментари Харесай

Вижте какво престъпление извършил Миро по празниците!

Колкото и необикновено да ви звучи, на поп артиста Миро му се наложило да извърши закононарушение по коледните празници. Става дума за откровена кражба, за която артистът не е споделял години наред и за която сигурно ще си спомня цялостен живот, написа Блиц.

Малцина знаят, че за синеокия чаровник поговорката „ да знаеш 2 и 200 ” е добре известна. Преди да посипе живота си с блясъка на славата и да стане музикална звезда, Миро е живял прекомерно нищожно в родния си Добрич. Родителите му не разполагали с доста финансови благоприятни условия и от време на време едвам свързвали двата края. Миро бил отгледан главно от баба си Мария. А фамилията му претърпяло не един или два сложни интервала, в които парите все не стигали и то за най-основни неща.

По време на социализма татко му Димо Костадинов (Добрият), който е първа генерация български изселник от Румъния, отхвърля да стане член на комунистическата партия, което води до много компликации за фамилията. И все пак майка му и татко му не спирали да го предизвикват да следва фантазиите си, каквото и да става. " Много съм длъжен и признателен на родителите си, тъй като постоянно са ме подкрепяли безрезервно ", връща лентата с трогване през днешния ден артистът и се сеща по какъв начин родителите му го съветвали да не играе с играчки, а да употребява времето, с цел да развива личното си въображение.

И май се желае освен доза храброст, само че и задоволително въображение, с цел да се радваш на една пълноценна Коледа, в случай че съдим по хрумката, която Миро сътворява по коледните празници преди години.

„ Няма да не помни едно Рождество, през ‘90-та година. Нямахме елха, а нямаше и пари за елха. И тогава

аз и сестра ми станахме нарушители

поради Рождество ”, прям за предишното си е Миро. И споделя по-подробно случката:

„ Отчупихме си няколко клонки от дърветата, които порастват в центъра на Добрич. И по този начин си направихме нашето Рождество. И това доста ни беляза – и мен, и сестра ми. Днес аз умерено мога да я назовавам Кака Коледа ”.

Към днешна дата и по стичане на условия, наподобяващи съвсем на кино сюжет, малко преди тази Коледа, Миро среща и огромната си обич – своята брачна половинка Ели.



„ Преди Дядо Коледа да тръгне към нас, аз отидох при него. Казах му, че доста сме слушкали. В очакване на Рождество Христово може да вдигнем малко празнично въодушевление, като кажем на околните си какъв брой ги обичаме ”, написа неотдавна във фейсбук профила си по този въпрос певецът, чиято нова ария " Печат от моята душа " счупи всички върхове по гледания в You Tube. А като признателност за добре свършената работа, изпълнителят си направи луксозен подарък - стигна чак до работилницата на дядо Коледа на Северния полюс.До къщата на Добрия дъртак пък, той бе откаран с същински еленски впряг Всичко това, несъмнено, артистът документира в няколко клипчета, на които грее непрекъснатата му усмивка, очевидно удовлетворен от далечната дестинация.

Припомняме, че преди две години чаровникът отскочи и до Гренландия, където се забавлява на минус 30 градуса.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР