Колкото и да се говори за ползите от магнезия, като

...
Колкото и да се говори за ползите от магнезия, като
Коментари Харесай

Спечели спа уикенд с Biolectra и Gong.bg

Колкото и да се приказва за изгодите от магнезия, сякаш в никакъв случай не е задоволително – или най-малко по този начин наподобява, съдейки по това какъв брой хора страдат от недостиг на този жизненоважен минерал, освен това – без да подозират.

Особено доста магнезий се изразходва по време на физически натоварвания и в стресови обстановки.

Ако получавате постоянно крампи и конвулсии, в случай че се събуждате със вдървен прасец, доста евентуално е да страдате от липса на магнезий.

Решението е единствено едно – да си набавите количество от минерала под формата на бързоусвоим магнезий, който да запълни неналичията и да ви обезпечи спокойствието, от което имате потребност, с цел да взимате значими решения или просто да продължите да правите всекидневните си действия по естествен метод.

Много хора са удивени от резултата на магнезиевите добавки за съня им – и това е основно доказателство, че той работи и оправя недостига в тялото.

За да се възползвате оптимално от резултатите на минерала, търсете добавки, които се разтварят бързо и доставят оптимално количество усвоим магнезий на тялото ви. Немският Биолектра Магнезий 243 е сполучлив избор, тъй като е първокласен, с прелестен усет и е задоволителна единствено една ефервесцентна таблетка дневно - повече информация може да откриете тук.

И тъй като идват месеците с доста съботни мачове, каране на велосипед и маратони, Biolectra и Gong.bg провеждат игра, в която можете да спечелите освен по този начин потребния магнезий, а и супер СПА уикенд за двама в хотел „ Амира “ в Банско.

Трябва единствено да се регистрирате за присъединяване в нашата регистрационна форма – вижте тук.

Наградите са:

1-ва премия: СПА уикенд за двама в хотел Амира, Банско и 2 опаковки с Биолектра

2-ра премия: Регулатпро Био + 1 опаковка Биолектра + 1 чаша Биолектра

3-та премия: 2 опаковки Биолектра + 2 чаши Биолектра

Стискаме ти палци, участвай тук
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР