Колкото и да претендират, че са се разделили, запазвайки добрия

...
Колкото и да претендират, че са се разделили, запазвайки добрия
Коментари Харесай

Все пак има драма: Анита изневерила на Рачков с най-добрия му приятел?

Колкото и да претендират, че са се разделили, запазвайки положителния звук и усеща между тях, Димитър Рачков и Анита наподобява са имали сериозен скандал, след който любовта им завършила незабавно. 

От през днешния ден в медиите се завъртя слухът, че красивата русокоска несъмнено не е била вярна на артиста. Нещо повече - тя му изневерявала редовно не с кого да е, а с един от най-близките му другари. От изявленията не излиза наяве кой е мъжът, само че наподобява с Анита са имали прекомерно доста буйни мигове и Рачков, макар натоварения си график, е усетил, че се случва нещо неправилно. Месеци наред артистът не подозирал, че му поставят рога, само че обичаната му прекалила с честотата на изневерите и честите ѝ отсъствия го предиздвикали да се усъмни в нея. 
                             

Накрая той я наблюдавал, хванал я в крачка и прекратил връзката им, като я изгонил от вкъщи си на мига, написа plovdiv24.

 

Преди да се стигне до невярност, Анита и приятелят на Рачков се ухажвали дълго време, след което стигнали до срещи и секс. 
                             

Факт е, че двамата признаха за края на връзката си, като акцентираха, че резервират другарски връзки и че не е имало скандал. Но също по този начин е реалност, че и двамата са изтрили всички общи фотоси от обществените си мрежи. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР