Колкото и да ни е студено, дори и през зимата

...
Колкото и да ни е студено, дори и през зимата
Коментари Харесай

9 тоалета, в които полата изглежда страхотно с ботуши

Колкото и да ни е студено, даже и през зимата от време на време ни писва от дънки и панталони и ни се желае да посегнем към някоя мини или миди пола. Малка доза женственост, от която всяко момиче се нуждае понякога. Е, задачата напълно не е невъзможна, а в противен случай – много стилна може да бъде, изключително в случай че полата се комбинира с. И доказателството се крие в нашите стайлинг хрумвания през днешния ден.

Вероятно сте забелязали по какъв начин мини полите, изключително на каре, се завърнаха този сезон и с цел да посегнем към тях, допълваме тоалета с мрачен чорапогащник и ботуши към коляното. Ако полата е част от костюм, пък можете да придадете малко немарливост на аутфита, в случай че ботушите са гумени да вземем за пример.
               

Правите сатенени поли също могат да бъдат носени през зимата, само че към тях наложително прибавете пуловер, дълго палто и елегантни ботуши. Полата солей пък можете да съчетаете с груби боти и обемно пухкаво яке в.
               

Полите с дължина към коляното също могат да се носят с високи ботуши, което ще ви донесе повече комфорт в студените месеци. Като и принт те могат да бъдат в един звук или в изцяло разнообразни, с цел да има контрастност, в случай че тоалетът е по-монохромен. 
               

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР