Колкото и да не ни се иска, Велислава Ангелова вече

...
Колкото и да не ни се иска, Велислава Ангелова вече
Коментари Харесай

Велислава след Игри на волята: За мотивацията, лудостта, скритите мотиви и шейковете с плацента

Колкото и да не ни се желае, Велислава Ангелова към този момент не е част от племето на Супергероите в тазгодишния сезон на „ Игри на волята “. 

Риалити звездата несъмнено бе един от най-колоритните облици на арената и сигурно в идващите борби ще се усети неналичието на мотивация, хъс и стремежи за победа от нейна страна. В живота Велислава е същински войник, тъй че сме сигурни, че и по време на игрите е дала всичко от себе си в името на племето.

Ето какви детайлности още показа Велислава за цялото преживяване в риалити формата пред Vbox7:

Трудно ли взе решението да участваш в „ Игри на волята “, когато у дома те чакат две дребни деца?

Не, постоянно съм желала да вземам участие в сходен вид риалити. Имах тази мотивация и предпочитание от доста от дълго време.

Във визитката си самата ти показа, че всички те мислят за луда. На какво се дължи това тяхно мнение?

Мнението на хората, които ме мислят за луда, е от това, че съм малко по-различна и странна, както и извънредно смела и директна. Казвам постоянно истината за себе си, а това от време на време е плашещо за хората. 

На арената беше мотиватор за всички от твоето племе на Супергероите. Какви качества ти липсваха, с цел да стигнеш до финала?

Смятам, че качествата, които ми липсваха да стигна до финала, са неналичието на тактика, както и това, че не мога да влизам в обединения и доста държа като сме в отборна игра, тя да се играе от всички. Моята задача беше да обединявам това племе, с цел да стигнем до самостоятелните борби, а там всеки да се оправи самичък.

Зрителите на риалити предаването „ Игри на волята “ останаха в потрес, когато чуха, че си пила плацентата си като шейк и след двете си бременности. Би ли обяснила какво е породило това решение в теб и брачна половинка ти и какви са изгодите, в случай че има такива?

Шейкът от плацента породи доста интерес в хората, което ме радва. По този метод те ще придобият своя осведомен избор за раждането и това, което е потребно за поколението. Искам да кажа, че аз съм изпила парче от плацентата под формата на шейк и не съм единствената, която го прави, само че може би съм единствената, която си призна в ефир. Изключително самоуверено е една жена да направи подобен избор за себе си, като първата причина, поради която аз го направих, е да възвърна част от хормоните, които съм изгубила по време на раждането. Втората причина е значимата коластра и кърмата, които след шейка от плацентата слизат доста по-бързо и това е витално значимо за бебето. Шейкът от плацента служи за зареждането и всички възстановителни процеси на майката след едно раждане. Само 2 месеца след раждането на първия ми наследник забременях с второто си дете -  това е извънредно натоварване за организма. Имайте поради, че след първото си раждане съм бременна с второто си дете и кърмя първото. Организмът е подложен на страшни дефицити както за майката, по този начин и за бебето и шейкът от плацента подкрепя това мое възобновяване още след първото раждане, а след второто раждане извънредно доста ми оказа помощ за възобновяване и възстановителните процеси. А по отношение на мъжа ми, той е индивидът, които се погрижи да имам този осведомявам избор за раждането и по-късно. Посещавах учебни заведения, които са свързани с естествените хрумвания и осведомения избор, като имах опцията да раждам в частна болница и всичко да протече по проект, който изградихме аз и той. Мъжът ми даже присъстваше на раждането и участваше в дейностите, тъй че аз в действителност съм една щастливка.

Смяташ ли, че от време на време приказваш повече в сравнение с е нужно? Това попречи ли ти в борбата за огромната премия?

Смятам, че приказвам малко повече в сравнение с е нужно, само че при всички положения в нашето племе това помагаше. Аз не съм била дразнител за племето, даже и на арената не съм била такава, защото моята изразителност и емоционалност, която показвам по време на борбите, е в резултат на това, че аз пламтя в тази игра, а адреналинът в действителност доста те държи - това не е опрощение, само че би трябвало да знаете, че аз имах поддръжката от моето племе и те одобряваха това за обикновено.

С кои други участници съумя да се сближиш?

Смятам,че съм се сближила с всички, тъй като още щом излязох от предаването, се свързах с безусловно всеки един участник и му споделих хубави думи за него и личността му, както и че ще се веселя да продължим връзка оттатък „ Игри на волята “.

А можеш ли да посочиш такива, на които намерено не симпатизираш?

Няма участници, на които намерено и неоткрито не съчувствува, аз одобрявам безусловно всички участници. Те имат моето почитание и почит за смелостта и за това, че въобще са се записали на кастинг и са участници в „ Игри на волята “. Ако човек не харесва някого, дано се опита да преобразува отрицателното в положително и по този начин няма да има никакви неприятни усеща, които да държи в себе си.

В борбата с кеглите Евгения Джаферович се засегна от епитетите, с които я назова, до момента в който надъхваше съотборничка. Изяснихте ли връзките си? Съжаляваш ли за думите си?

В борбата с Евгения Джеферович не съм целяла да я засегна, а просто от време на време страстите са преди моята мисъл и по този начин се случват нещата на арената - изричаш неща, които в действителност не мислиш. В моя случай аз го направих за да стимулирам Виктория и както се видя, а Джеферович също сподели, аз по-скоро съм помогнала на самата Евгения. Изяснихме се с нея по-късно, имахме диалог, аз сервирах своите извинения, а тя даже на два пъти ми благодари за тези прилагателни, защото даже са ѝ помогнали за дадената борба.

Имаше ли съгласно теб неизказани/скрити претекстове на съотборниците ти, когато те предложиха на съвета?

Не знам какво да си мисля, защото останах със смесени усеща и в действителност съотборниците ми са в правото си на избор, а и считам, че са прави, тъй като те имаха претекстове, с цел да ме предлагат. Но пък в действителност не смятах, че трябваше да си потегли в този момент, само че очевидно моята задача е завършила.

През последните две седмици ти и твоите съотборници бяхте на дивата река. Има ли основен провинен за това?

Според мен няма основен провинен ние да сме на реката две следващи седмици, а и през цялото време това племе би трябвало да премине през всевъзможни тествания, с цел да стигне до поредност от победи.

Как ти се отразиха гладът, мизерията и сънят под звездите? 

Гладът, мизерията и сънят под звездите ми се отразиха извънредно изтощително в тази игра, защото физическата част, в комбинацията със обществената игра и психическото и прочувственото положение, те изкарват отвън зоната ти на комфорт и водят до изнемощяване. Когато в утрешния ден би трябвало да си на тази сцена и да покажеш най-хубавото от себе си и не е несъмнено дали въобще ще успееш, тъкмо там се демонстрира волята на индивида, която е единственото нещо, с което той може да борави на тази сцена, тъй че съм признателна, че имах този късмет да тествам волята си.

Смяташ ли, че си позволила някакви неточности по време на цялостната игра, когато гледаш представянето си на арената в профил на телевизионния екран?

Когато виждам предаването на телевизионния екран, не считам, че съм позволила някакви неточности, тъй като аз съм напълно себе си и моята цел беше да поднеса обръщение на всички хора, както и на майките в това общество, че човек би трябвало да има вяра в себе си, да се харесва подобен, какъвто е, да се демонстрира на хората подобен, какъвто е и който желае, да бъде до него и с него. Точно поради тази причина има по този начин наречените обединения, защото едни хора се одобряват, а други не. Много е мъчно да се адаптираш към безусловно всички при сходен тип обстановка, само че в последна сметка всеки един от нас опита и даде най-хубавото от себе си. 

Кой е твоят любимец за спечелването на Игрите?

Моите любимци в „ Игри на волята “ са двама в действителност. Това са Гого и Фифо - доста желая един от тях да завоюва, защото те са освен са сложни играчи - физически и стратегически готови. Те в действителност са умни, има какво да ни покажат, би трябвало да разпрострат капацитета си и да ни поднесат техните изненади и ние да се насладим на тяхната красива игра. Победителят би трябвало да не е единствено сложен състезател, а и да е направил същински красива игра, на която ние да се насладим.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР