Колкото и да измисляте, че някой иска порции, колкото и

...
Колкото и да измисляте, че някой иска порции, колкото и
Коментари Харесай

Христо Иванов към ИТН: Темата за конструкцията на управлението, счупи комуникацията

Колкото и да измисляте, че някой желае порции, колкото и да вадите от подтекста някакви изречения, вие не можете да скриете един факт. Това, към което се счупи нашата връзка, беше тематиката за структурата на ръководството. Това сподели по време на съвещание на Народното събрание Христо Иванов – ръководител на „ Демократична България “.

„ Темата за това, че при всичките си безредни дейности, в никакъв случай не се отказахте от концепцията си държавно управление на малцинството, което да маскира плаващите болшинства. Те постоянно са били рецепта за корупция в България, изключително когато ги правиш с 65 души. И когато в процеса на този спор, вие подавахте пасове с Движение за права и свободи, естествено, това нас доста ни подразни. Това се трансформира в доста сериозен червен байрак. Вие не желаете да коментирате този проблем, а си измисляте “, сподели Христо Иванов.

„ Темата за Буджака се употребява като пропагандно мероприятие, което отбранява положението на България, в което имаме фасадна народна власт, зад която има структура, признато да се назовава „ дълбока демокрация”. Това състояние в България се дължи на това, че действителната власт в никакъв случай не беше отвоювана от структурите, които я държаха по време на тоталитарния режим. Движение за права и свободи фактически има структуроопределяща роля, само че има и съществена роля в построяването на българския режим на фасадна народна власт. Това стартира от представителите на Държавна сигурност, преди и след измененията, които са свръхпредставени от Движение за права и свободи. Със събитията от Росенец, ние влязохме в спор с това положение на страната. В момента, в който стана ясно, че прокуратурата не може повече да си затваря очите за Росенец, тя започва инспекция и за Буджака. Веднага беше включен пропагадния запас, следен от кръговете към сарая, точно господин Пеевски, който обвързваше тези две тематики в голям брой изявления, следени от Пеевски. Появи се и господин Бареков, който трябваше да обслужи тази пропагандна димка. За да се скрие казусът с Росенец, трябваше да бъде изпозлван казусът с Буджака”, добави още Христо Иванов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР