Колкото и да е хубав този сезон, комарите са в

...
Колкото и да е хубав този сезон, комарите са в
Коментари Харесай

Пийвайте този витамин и ще забравите за проблемите, които ви създава една голяма напаст

Колкото и да е прекрасен този сезон, комарите са в положение да го трансфорат в същински призрачен сън. Съществува обаче изключително елементарен и ефикасен способ да се избавите от тези кръвосмучещи гадини. Хубаво е да знаете по какъв начин може да се избавите от тях преди да са провалили почивката или прелестната вечер навън. Предлагаме ви един изцяло натурален метод, посредством който да се предпазите от досадните комари.
В случай че не сте от феновете на репелентите под формата на спрей има и различен вид. Може умерено да се доверите на този способ. В него няма химикали и химични съединения нездравословни за вас.

И това е забавно - Разработка на Майкрософт лови комари-вирусоносители - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Специалистите настояват, че приемайки от този витамин, досадните комари с гаранция ще стоят надалеч от вас. Той е вашият поръчител против нападението от комари Става въпрос за добре познатия ви витамин В1 или така наречен тиамин, който е извънредно значим минерал за организма.

Той играе голяма роля в битката на организма със напрежението и покачва имунитета. Този витамин се съдържа в артикули като зеле, яйца, овесено брашно, кафяв ориз, черен дроб, аспержи, квас и други

Не се тормозете, че можете да приемете прекомерно огромни количества, защото организмът изхвърля остатъка посредством урината.

Може би си задавате въпроса по какъв метод този витамин би могъл да ви защищити от комарите. Истината е, че той трансформира миризмата ви и по този метод ви трансформира в непривлекателни за кръвосмучещите гадини, разнасящи разнообразни болести.

Определено си заслужава да опитате. Така освен ще бъдете спокойни, че сте предпазени при следващото нахлуване на комари, а и няма никакви странични резултати. Хората, които са тествали този извънредно елементарен способ настояват, че фактически работи и е изключително сполучлив.

Освен това приемът на витамин В1 е целесъобразен за хора със стомашен байпас, заболяването на Крон, продължителен алкохолизъм и анорексия.

Трябва да се означи, че тези положения намаляват заплашително равнищата му в организма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР