Колко внимателни са те в крайна сметка! Когато не се

...
Колко внимателни са те в крайна сметка! Когато не се
Коментари Харесай

През погледа на мъжете: кои признаци разкриват възрастта на жената с един поглед

Колко деликатни са те в последна сметка! Когато не се постанова да…

Някои дами стават по-красиви единствено с възрастта. Други, в устрема си към безконечна младост, дават всичко от себе си на олтара на младостта. Но възрастта се показва в на пръв взор незначителните недостатъци на няколко петна или в незадоволително овлажнена кожа.

Често красивите дами се впечатляват една друга, като преглеждат въпроса за младостта и хубостта от женска позиция. Но какво да кажем за мъжете? Кои са признаците на стареене, които притеглят вниманието им?

Суха кожа на тялото

 Роман, 32 година, треньор: Жената на тези фотоси наподобява задоволително млада. Но жилавите и сухи ръце подсказват, че тя не е толкоз млада. Може би е на към 45 години.

Всъщност Парис Хилтън е на 42 години.

Възрастите се трансформират, само че има една поредност, която Парис Хилтън въплъщава. Жената е на 40 години, само че не се е разделила с облика на млада принцеса. Привидно пробвайки се да вкара личната си визия за хубост, Хилтън наподобява е не запомнила малко за хидратацията. Вените и сухожилията на ръцете ѝ са станали като клончета, а самата кожа наподобява суха. Лицето ѝ, въпреки това, е напълно наред.

Редовното ексфолиране, хидратацията и подхранването са трите стълба на красивата и ситна кожа. Ако се преценявате с това, тялото ви ще наподобява видимо по-добре и по-младо.

Паякообразни вени

 Денис, 25 година, компютърен програмист: Зачервяването по бузите ми е малко необичайно. Изглежда, че това е знак, че нещо не е наред с кожата. Може би е обвързвано с възрастта. Вероятно е на към 30 години. Всъщност: Ел Фанинг е единствено на 24 години и зачервяването на лицето ѝ не е безусловно симптом на възрастови промени.

Да, с възрастта тонусът на съдовете отслабва, което ги прави по-малко еластични. Капилярите, претъпкани с кръв, се разтягат и тогава на повърхността на кожата се появява мрежа или паяжина. Когато този резултат се появи по лицето, той се назовава купероза.

Но той може да се появи и в млада възраст. Често с този проблем се сблъскват притежателите на тънка кожа, склонна към чести зачервявания и възпаления. Студен вятър, горещина, пикантна храна или нервозен ден – всеки стрес провокира зачервяване на кожата.

С течение на времето тези петна стават непрекъснати и лицето придобива сивкав нюанс. За да избегнете това, продуктите за грижа за кожата би трябвало да бъдат съобразени с потребностите на кожата ви след консултация с вашия козметик.

Но неприятната грижа за кожата може единствено да провокира безпорядък в нея: Здравейте, бръчки: 5 неточности в грижата за кожата, които могат да я състарят като часовник

Бръчки по устата

 Дмитрий, 28 година, управител продажби: Една жена съвсем няма бръчки, с изключение на тези към устата. Мисля, че такива мощни бръчки се образуват към 40-те.

Всъщност: Блейк Лайвли е на 35 години, а назолабиалните гънки рано или късно се образуват при всички. Най-честата причина са мимиките, защото при усмивка могат да вземат участие повече от 50 лицеви мускула.

С течение на годините кожата губи своята разтегливост и стартира да увисва. Тютюнопушенето, неприятните вежди и даже неприятната стойка могат да влошат ситуацията.

Масажът и вярната грижа могат да оказват помощ за понижаване, в случай че не за изглаждане, то най-малко за понижаване на бръчките към устата.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР