Колко струва нощ с плеймейтка и къде ловят клиенти еротичните

...
Колко струва нощ с плеймейтка и къде ловят клиенти еротичните
Коментари Харесай

Лъснаха цените за екстри на родните плеймейтки! Евтини са!

Колко коства нощ с плеймейтка и къде ловят клиенти еротичните моделки в страната? Оказва се, че компанията на девойките с искания за най-привлекателни форми в родината надалеч не е толкоз скъпа, колкото би могло да се чака поради "звездния " им статут. Някои от тях се оферират на цени, налични дори за елементарен младеж, единствено дето избират по-заможните клиенти, написа "Уикенд ".
"300 лв.! Толкова коства към този момент да си наемеш относително известна кандидатка за Мис Плеймейт! ", разкриха пред "Уикенд " чудесно осведомени източници. Огромната част от тези девойки са танцьорки и е най-лесно да ги намериш в нощните заведения. "Наемаш ги сякаш да ти танцуват, само че е ясно, че танцът прераства в още нещо. Е, не всички, само че 70% се съгласяват за екстри. Някои се пазарят, желаят повече пари - 500 или 700 лв., само че множеството са твърдо на 300-400 лв. ", настояват тествали услугите на сексапилните дами.

Колкото по-популярни са обаче, толкоз е по-трудно е да се добереш до тях, а "коронованите " дори прибирали претенденти. Това си разрешавала новата Мис Плеймейт - Нора Недкова, която завоюва състезанието в края на ноември. "На Никулден бяхме в един от най-елитните столични клубове и Нора дойде в целия си искра към 4 часа през нощта. Дотогава несъмнено е вършала по другите заведения. Дойде с другарка, която беше по-надута дори и от нея. И двете бяха облечени като жрици, а главите им бяха накичени с толкоз екстеншъни, че се чудехме по какъв начин ги държат изправени. Веднага извадиха цигарите, въпреки че в клуба пушенето е неразрешено, след това се нацупиха на фотографите, че ги снимат, дори ги заплашиха със съд, в случай че не изтрият неотложно фотосите ", описват осведомени.

Двете "дами " се настанили на бара и незабавно почнали да се оглеждат за баровци. След няколко минути към тях се доближил възрастен човек с бяла коса, който бил в клуба дружно с другар на близки до своите години. Двамата също седели на бара и, преди да се насочат към Нора и придружителката й, били поканили още няколко млади дами да им вършат компания. Те обаче ги отрязали. За неприятен шанс Нора също не ги харесала. Още като чула предлагането на възрастния господин, Мис Плеймейт се нацупила и обърнала глава на другата страна, давайки ясно да се разбере, че той никак не й подхожда.

Човекът се отдалечил, само че по-късно коронованата моделка получила предложения от още няколко места. Накрая си харесала едно сепаре, в което се настанила дружно със своята приятелка. Там мъжете били млади, здрави и явно платежоспособни. "Явно си има контингент и си го познава. Не желае да отиде при човек, от който не знае какво да чака ", считат очевидци на случката. В същото време в прилежащо сепаре се вихрела друга плеймейтка - Деси Димитрова, известна още като Деса Фотосесията.

Тя била в клуба дружно с още три приятелки. Почти от вратата компанията получила покана от група мъже, окупирали сепарето, за което се изисквала минимална консумация от 800 лв.. Момичетата се настанили комфортно и незабавно почнали да се натискат между тях пред очите на своите кавалери. "Явно беше някакво шоу за клиентите. Лесно е да си представиш какво е станало, когато са си тръгнали от клуба ", описаха очевидци. Според тях, хубавици от ранга на Фотосесията нямат особени искания и са подготвени на всевъзможни осъществявания за 300 лв..

За тях това било освен поминък, само че и наслаждение. Танцьорката Дилена Димитрова, която преди две години в състезанието "Мис Плеймейт " стана подгласничка на бившето гадже на Криско - Ася Капчикова, била със същата цена - 300 лв. на сеанс. Цената, несъмнено, е за частен танц, само че имало и спомагателни екстри при положение, че клиентът ги желае. Разбира се, в случай че остане удовлетворен, давал бакшиш.

За разлика от нея, носителката на короната за 2015 година - Ася, се имала за по-висока топка. Твърди се, че взимала най-малко хилядарка. Напоследък обаче прибирала клиенти. Водела се съществено обвързана с гаджето си Живко и не било изключено да се откаже от занаята. Според осведомени, Криско й бил шута точно откакто научил, че се е продавала за пари.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР