Колко пъти ти се е случвало да се заблуждаваш, че

...
Колко пъти ти се е случвало да се заблуждаваш, че
Коментари Харесай

Защо не си пада по теб...вече

Колко пъти ти се е случвало да се заблуждаваш, че той те харесва и най-после да схванеш, че е с друга. Колко пъти се запита " къде сгреших ", " какво не направих както би трябвало " и " за какво не ме харесва "...Ето в този момент идва твоята разтуха и запомни добре това:

Изобщо не зависи от теб дали ще те хареса един мъж, ти нямаш нищо общо с това. Има най-малко хиляда аргументи да се откаже от към този момент започнатата свалка, само че ти не си измежду тях. Ето ги и най-разпространеният сюжет: 

Проблем: Първоначално ме харесваше, имаше флирт и след това всичко завърши. Сега май си пада по друга.

Причина: Ти си доста готина, само че онази, по която си пада от няколко месеца най-сетне скъса с гаджето си; ти си супер забавна за него, само че се появи нова жена - автоматизирано тя е по-интересна; ти си супер, само че нямате нищо общо по сред си; ти си супер, само че няма тръпка сред вас; ти си супер, само че нощес той сънува сексуален сън с колежката ти; ужасно доста го кефиш, само че когато разбра, че е взаимно загуби интерес...Можем да изброи още няколко страници с сходни аргументи, само че изводът е явен - той е прасе, като всеки един мъж, а това, че не те харесва, няма нищо общо с теб.

Решение: Бъди него - той е супер, само че напълно не е единствен, той е супер, само че има бирено шкембе, той е супер, само че те нервира... Просто приеми, че той не е твоят човек и се огледай. Ще се окаже, че до момента в който си чакала той да те забележи, ти си пропуснала да забележиш най-малко трима сладурчета, за които ти си супер без " само че "...поне към този момент:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР