Колко пъти, разглеждайки снимки на известни личности, сте се хващали

...
Колко пъти, разглеждайки снимки на известни личности, сте се хващали
Коментари Харесай

10 известни личности, които нямат доверие на гримьорите и се гримират сами, дори и за важни събития

Колко пъти, разглеждайки фотоси на известни персони, сте се хващали да си мислите: „ Ако имах разполагаем такива стилисти, щях да наподобявам не по-малко зашеметяващо “? Не се съмняваме, че всяко момиче може да наподобява като холивудска звезда. Но тъкмо за това не постоянно са нужни гримьори. Оказва се, че даже не всички известни персони употребяват техните услуги.

Ние се възхищаваме на уменията и смелостта на нашите героини, които се гримират за обществени събития и го вършат също толкоз добре, колкото и водещи майстори.

Кейт Уинслет

Актрисата знае кои артикули са подобаващи за нея и кои не. В едно от интервютата си Кейт призна, че постоянно смесва основата от два нюанса и се пробва да употребява допустимо минимум пудра: „ Изключително деликатно употребявам пудрата “.

Мейзи Уилямс

През 2017 година звездата от „ Игра на тронове “ разкри, че не професионалните гримьори са й помогнали да се приготви за премиите Q Awards, а тогавашното й гадже Оли Джаксън. В същото време Мейси сама направи най-трудната част от грима: гримира очи, нанесе бронз и емайл за устни.

Кейт Мидълтън

Въпреки че от време на време на херцогинята на Кеймбридж й оказват помощ експерти, само че в множеството случаи тя се гримира сама. Известно е, че даже в деня на сватбата си, Катрин сама се гримира и го прави на най-високо равнище.

Ева Лонгория

Гример

Сама

На разположение на актрисата е екип от експерти, само че от време на време избира да се приготви сама за обява. През 2016 година звездата на „ Отчаяни съпруги “ зарадва почитателите с розовия си грим. Направен е толкоз ловко, че никой не се досеща, че тя сама е го направила.

Селена Гомез

Селена има огромна обич към козметиката. Миналата година тя започва лична марка за хубост, а също по този начин се осмели да се появи на корицата на списание, в личен грим. Певицата също призна, че обича да опитва с грим и да опитва нови артикули.

Емили Ратайковски

С външен тип като на Емили е елементарно да изглеждаш ужасно. И моделът постоянно се възползва от това. Момичето призна, че рядко прибягва до услугите на гримьори и в множеството случаи сама си гримира.

Меган Маркъл

През 2018 година, по време на първото си публично турне в Ирландия като херцогиня на Съсекс, Меган се отхвърли от гримьора си. Но това не значи, че брачната половинка на принца в никакъв случай не прибягва до помощта на експерти. За разлика от Кейт Мидълтън, тя повери сватбения си облик на професионалния стилист Даниел Мартин.

Гуен Стефани

Гуен неведнъж е признавала, че от дълго време се е отказала от услугите на гримьори. Всички опити с грим: лилаво червило, искри и кристали че е концепцията на пивицата. Но косата й, като предписание, се доверява на професионални стилисти.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи постоянно приказва за козметичните си процедури в Instagram, тъй че е явно, че не й е мъчно да се приготви за обявата. Моделката призна, че обичаната й част от работата постоянно е бил процесът на нанасяне на грим и оформяне на косата.

Използвате ли услугите на гримьори или предпочитате сами да извършите грима си?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР