Колко пари харчим за парно и отговарят ли те на

...
Колко пари харчим за парно и отговарят ли те на
Коментари Харесай

Защо при по-топъл февруари пак ще платим повече за парно?

Колко пари харчим за парно и дават отговор ли те на действителното ни ползване? Проф. Никола Калоянов, който е началник на ''Центъра за енергийни анализи'' към Техническия университет в София, се съгласи, че има подозрения за далавери и утайване на възприятие за безотговорност.

Той обаче акцентира в утринния блок на Bulgaria ON AIR, че Законът за контролиране на топлоотпускането се съблюдава съвършено. И регистрира, че тази година сме потребили по-малко топлота, само че ще заплатим повече поради нарасналата цена.

Трябва да чакаме покачване, тъй като има действителни учредения за това. Има топломери. Няма по какъв начин да се допусне неточност, тъй като има уреди на изходите на "Топлофикация " и на входа на всяка постройка, изясни проф. Калоянов.

Тазгодишният февруари е с към градус по-топъл от миналогодишния. Имаме цели 9 дни, които са били по-топли от нормалното, акцентира синоптикът Симеон Матев.

Едно е "Младост ", друго е центърът на града. На този градус разлика подхожда понижение на потреблението с към 8-8,5%, разяснява още проф. Калоянов.

По думите му имаме право да потърси доказателства и да спорен сметката си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР