Колко голяма да е елхата - Колкото и да ни

...
Колко голяма да е елхата - Колкото и да ни
Коментари Харесай

Какви грешки допускаме всяка година при украсяването за КОЛЕДА?

Колко огромна да е елхата - Колкото и да ни харесват огромните елхи по коледните филми, това е малко рисковано. Голяма елха в дребна стая прави помещението образно по-тясно, некомфортно е и се поддържа мъчно.

Украсяваш единствено една стая - Не се съсредоточавайте единствено върху една стая в дома, даже да добавите в другите единствено по 2-3 фигурки или гирлянди. Хубаво е украсата да се разгръща на всички места.
Как да украсим дома си за Нова година, с цел да притеглим шанса?
Мнозина имат вяра, че в случай че украсят дома си вярно за Нова година, ще успят да завоюват благоразположението на главния знак на последващи...



Затрупваш се с фигурки - Не се поддавайте на изкушението да имате всички Дядо Коледовци, еленчета, елхички, снежни човечета и така нататък Изберете си няколко обичани и използвайте единствено тях в украсата. В противоположен случай ще се превърнете в магазин за коледни играчки... 

Прекаляваш с лампичките - Един светещ гирлянд на балкона е задоволителен. Един комплект лампички или фенер в стая също. Нищо претруфено не е красиво.

Не съчетаваш цветовете - Помислите за това по какъв начин аленото се съчетава със златно или зелено, а синьото със сребърно или бяло. Тези комбинации си отиват съвършено, в случай че към този момент нямате мислено нещо ужасно изобретателно и друго.
Как другите зодии си показват съвършените коледни празници
Тиха фамилна вечеря, екскурзия, тур по заведенията, палатка в планината или вила на брега на гореща дестинация – каква е представ...

Помисли за по-малките - Както знаем, детските ръчички са бързи и за секунди могат да напипат нещо, което не е безвредно за тях, като същото важи и за домашните любимци. Подберете играчки на налично разстояние, които не са чупливи или платнени, а красивите стъклени декорации качете на по-високо.



Липсва характерност - Добавете нещо от себе си. Това може да стане като извършите някаква дребна декорация с подръчни материали или просто като следвате личния си жанр. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР