Колийн и Уейн Рууни ще бъдат принудени да разкажат интимни

...
Колийн и Уейн Рууни ще бъдат принудени да разкажат интимни
Коментари Харесай

Уейн Рууни разказва за секса с Колийн

Колийн и Уейн Рууни ще бъдат принудени да опишат интимни детайлности за брака си и своите физически връзки пред съда. Това ще стане по гледище на юридическия екип на Ребека Варди, която съди брачната половинка на нападателя за клюка. Вероятно слухът, че Колийн е обмисляла да се подложи на спорно лекуване за селекция на пола на бъдещето й дете ще бъде фокусът на делото.

Както е известно, Колийн упрекна дамата на Джейми Варди, че е разкривала нейни персонални истории пред таблоидите. Двете се трансфораха от приятелки в кръвни врагини, откакто в медийното пространство започнаха да се появяват “новини” за семейство Рууни, с които била осведомена само Беки. Те били оповестени в “Story” от Колийн, само че до тях имало стеснен достъп и те били забелязани единствено от профила на госпожа Варди.
 Една от тях била, че Колийн е летяла до Мексико, с цел да разиска с лекарите лекуването на стойност 8000 паунда. Както е известно, тя има четирима синове от Рууни, само че желала и момиченце.

38-годишната Ребека упорства, че тя не е източникът и желае 200 000 обезщетение за клюка. Тя изиска опрощение от Колийн, която обаче не й го даде и в този момент следва разногласието сред двете да бъде решен от Темида.
 Според осведомени Колийн Рууни била подготвена да мине през всички пиперливи въпроси, с цел да завоюва делото. Звездната двойка имаше съществени проблеми, свързани с олкохолната взаимозависимост на футболиста и неговите кръшкания. Въпреки свадите фамилията остана дружно в името на децата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР