Колин Рууни е на път да се превърне в основния

...
Колин Рууни е на път да се превърне в основния
Коментари Харесай

Уволнението на Уейн Рууни в Бирмингам Сити ще накара WAG Coleen да се превърне в „издържател на прехраната“

Колин Рууни е на път да се трансформира в главния експортьор на прехраната в семейството на Рууни с помощта на нейните подвизи на Уагата Кристи и уволнението на брачна половинка Уейн Руни от Бирмингам Сити във вторник.

Бившият капитан на Англия Уейн беше освободен от отговорностите си в Уест Мидландс след пагубен интервал като управител на сините, който го накара да завоюва единствено два пъти в 15 мача. Междувременно майката на четири деца Колийн се чака да изследва повече търговски благоприятни условия на фона на известността на нейния документален филм за Уагата Кристи в Disney+.

Преди триумфа на шоуто, 37-годишната към този момент беше събрала страхотните £800 000 за правосъдни разходи след борба във Върховния съд с сътрудника Ребека Варди, която тя упрекна в приключване на поредност от истории за нея пред The ​​Sun, Ребека постоянно е отричала обвиняванията. И защото унищоженият Уейн признава, че „ ще отнеме известно време, с цел да преодолее “ неуспеха си, може да се остави на Колийн да донесе бекона у дома.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР