Колин Ънсуърт и Сейди Тан са двойката велосипедисти от Free

...
Колин Ънсуърт и Сейди Тан са двойката велосипедисти от Free
Коментари Харесай

Голите велосипедисти, станали обект на нападение

Колин Ънсуърт и Сейди Тан са двойката велосипедисти от Free Wilders, сложили си за цел да пропътуват цяла Англия по дължина, освен това, само че с съответна задача. Те желаят да съберат средства за благотворителни организации за психологично здраве и за възобновяване на дивата природа. Явно обаче, някои минувачи, на които се натъкват, не схващат (или може би пък не одобряват) концепцията им. И за жалост двойката става обект на нахлуване.
 Apple, Communication Safety и по какъв начин компанията ще блокира изпращането на голи фотоси в известия
Как Apple ще блокира изпращането на голи фотоси

За отбрана на децата

Колин и Сейди са били ужасно уплашени, откакто са съзнателно съборени от двуместното си колело.

Спомняйки си за обстановката, мъжът споделя, че с половинката си просто са си карали и са снимали видео за Фейсбук сега, в който са били набелязани като цел.

Кола се е движела в насрещното придвижване, само че внезапно внезапно е завила, настигнала е двойката и е почнала да вика по тях. Колин и Сейди са си отнесли освен хули, само че са получили и пострадвания и охлузвания, откакто колата толкоз се е доближила до тях, че ги е бутнала от колелото.

Но полицията към този момент се е заела съществено със случая и се пробва да намери колата и нейния водач.

По думите на Колин органите на реда даже считат, че може да е било опит за ликвидиране, защото самото видео, което е снимано малко преди и по време на случая, демонстрира фактически по какъв начин колата внезапно е завила и е подгонила колелото.

А за случката мъжът признава, че е била в действителност страшна. И поради нея в този момент доста от нощите с половинката му са безсънни.
 Емили Ратайковски, кучето ѝ Коломбо и голата фотография на модела
Голата фотография на Емили Ратайковски

Емрата отново предизвика

" Мисля, че най-тежката контузия е прочувствената, когато се страхуваш да се качиш още веднъж на колелото си ", споделя Колин пред BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР