Колеги през целия уикенд са засипвани със SMS-и. Всеки трябва

...
Колеги през целия уикенд са засипвани със SMS-и. Всеки трябва
Коментари Харесай

Митева от ИТН: Колеги са засипвани със SMS-и през целия уикенд

„ Колеги през целия уикенд са засипвани със SMS-и. Всеки би трябвало да гласоподава по съвест ”. Това заяви Ива Митева от Има Такъв Народ преди дебатите по вота на съмнение. Тя не уточни прецизен брой, само че посочи, че позвъняванията са били и посредством други хора, написа Нова телевизия.

„ Не може с напън да се ръководи. Отделно, това демонстрира и сякаш има огромно предпочитание за връщане на политическото номадство, ” уточни депутатът.

Митева разгласи, че при вота на съмнение ще гласоподава по съвест. „ Аз се усещам облекчена, тъй като няма да продължа гласоподавам по този начин, както ми кажат. Съвестта ми е чиста и ще гласоподавам по този начин, както счете, че би трябвало да се гласоподава. ”

По думите ѝ, в случай че вотът мине, каквото и решение да се вземе за различен кабинет, за българските жители ще  е по-добре.

Митева сподели, че грешката на Никола Минчев е, че е не е оценил политическата конюнктура и е нарушил правилника, евентуално от липса на опит.

„ Ще продължа да гласоподавам по съвест, ще бъда себе си, само че в случай че видя, че има мафия и съм предадена, аз ще си подам оставката и няма да остана в Народно събрание ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР