Колеги на новата водеща на сутрешния блок на bTV –

...
Колеги на новата водеща на сутрешния блок на bTV –
Коментари Харесай

Мария Цънцарова изживява втори меден месец със съпруга си

Колеги на новата водеща на утринния блок на bTV – Мария Цънцарова издават, че била на върха на щастието от обновения фамилен живот. Доброто й въодушевление проличава и от дребния екран.

 

Твърди се, че Цънцарова в никакъв случай не е серпантина да обича половинката си Симо, който е ученическата й обич. Именно той бил най-голямата й упора в преследването на кариерните й цели. В един миг обаче почнало да му идва допълнително тя да е постоянно на работа, а той да се чуди по какъв начин да се оправи с двамата им синове на 6 и 4 години. Тъй като нямат баби в София, можели да оставят от време на време момчетата единствено на фамилни другари.

 

Поради тази причина грижите за момчетата падали главно върху плещите на Симо, който също има сполучлива кариера – върти частен бизнес в областта на компютърните технологии. Напоследък се чудел по какъв начин да смогва с грижите за децата и това била една от аргументите за обтягането на връзките сред съпрузите. Стигнало се даже до там, че Цънцарова захвърлила брачната си халка.

 

 

И въпреки през лятото да се заприказва, че се е развела, тя няма различен мъж до себе си. В дребното си свободно време се срещала единствено с приятелките си Надя Ганчева и Марина Стоименова, с които постоянно си вършат женски празненства и пътешествия. Тъй като и Симо й останал правилен, това улеснило значително събирането им още веднъж.

 

Цънцарова даже се похвалила пред сътрудниците си, че е дружно със брачна половинка си и изживяват нещо като втори меден месец. Макар бракът им да е подписан преди 9 години, връзката им е още от ученическата пейка. Първият им наследник се ражда през 2017 година, а вторият – през 2019 година И през двете си бременности, Цънцарова е на работа до последния вероятен миг и се връща назад едвам година след раждането. До момента не е показвала в общественото пространство нито фотография на брачна половинка си, нито на децата си.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР