Коледно чудо е, че шофьорът на колата, която се вряза

...
Коледно чудо е, че шофьорът на колата, която се вряза
Коментари Харесай

Шефът на КАТ-Пловдив: Коледно чудо е, че шофьорът от катастр...

Коледно знамение е, че водачът на колата, която се вряза в шоурум на бул. " Александър Стамболийски " в Пловдив нощес, няма пострадвания и контузии. Това сподели началникът на " Пътна полиция " в града под тепетата гл. инсп. Йордан Милушев.

Той уточни, че по случая към този момент е формирано досъдебно призводство за причиняване на огромни материални вреди. Предстои назначение на експертизи, които да открият аргументите за злополуката и скоростта, с която колата се е движила.

Припомняме, че след търсене, към 9 часа тази заран полицията съумя да открие 23-годишния водач, който се укривал. При случая нощес е пътувал самичък в колата, само че се е обадил на другар да му спомага, с цел да избяга. Полицаите са снели обясненията на помагача. Предстои разпит на самия водач, който се заби в оградата на шоурума в кв. " Кючук Париж ".

" Искам да се обърна към всички водачи с една молба: карайте деликатно, с цел да стигнете там, закъдето сте тръгнали! ", прикани новият шеф на КАТ-Пловдив гл. инсп. Йордан Милушев.
Свързани вести Шофьорът от злополуката в Кючука се скрил у другар, има 4 санкции ВИДЕО/СНИМКИ Зверско меле в Пловдив: Кола се вряза в шоурум, водачът избяга Арестуваха водача, който се заби в шоурум в Кючука
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР