Коледните базари във Виена имат дълга традиция и са незаменима

...
Коледните базари във Виена имат дълга традиция и са незаменима
Коментари Харесай

Коледни базари във Виена ще има въпреки всичко - като символ на нормалността

Коледните базари във Виена имат дълга традиция и са незаменима част от виенската просвета. Те ще отворят порти и тази година при съблюдаване на особено създадена идея за сигурност и характерни ограничения за всеки обособен базар.
Тазгодишните виенски коледни панаири отварят вратите си за гости на 12 ноември при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Организаторите на базарите, в съдействие със експерти по хигиена, са създали обширна идея за предварителна защита. 
Както постоянно, на базарите ще се оферират храни, питиета и разнообразни сувенири. Въпреки всички ограничения и нужни ограничавания, коледните базари са част от нормалността по време на коледния сезон. Основното условие за действието им е виновното държание на посетителите.
Задължително е носенето на маски на всички места на коледните базари, а по този начин също и спазването на нужното разстояние както за посетителите, по този начин и за притежателите на щандовете. Затова тази година в австрийската столица се откриват 18 базара с общо 852 щанда, което е със 178 щанда по-малко от предходната година. Специално назначени пазители на реда ще наблюдават за спазването на защитните ограничения. 
Маските са наложителни на всички места, с изключение на по време на хранене, придвижването е еднопосочно, а броят на посетителите се лимитира. Общинската работа „ Пазари “ управлява качеството на питателните артикули и хигиената на гастрономическите щандове, като взема проби, и приканва всички гости да съблюдават посочените ограничения, с цел да запазят себе си и другите.


Снимка: © MA 59

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР