Коледен благотворителен турнир по баскетбол 3х3 в помощ на дарителската

...
Коледен благотворителен турнир по баскетбол 3х3 в помощ на дарителската
Коментари Харесай

Зов за помощ: Да помогнем на Никол да проходи

Коледен благотворителен шампионат по баскетбол 3х3 в помощ на дарителската акция в помощ на Никол ще се организира в сряда, 28 декември, от 10 до 16 ч. в зала " Олимпиада ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

11-годишната Никол има недоброкачествен израстък в дребния мозък. Направена й е незабавна интервенция в софийска болница, само че е била несполучлива и след интервенцията момиченцето е несъответстващо и даже не може да върви. Лекари от клиника в Турция дават вяра, че положението ще се усъвършенства. 

Втори месец фамилията е в България и всеки ден, като се изключи неделя, водят детето на рехабилитация. Всяка седмица пътуват до южната ни съседка за  закупуване на медикаменти. През януари следва надзорен обзор, на който би трябвало да се реши дали ще се продължава ли с химиотерапията. 

До момента лекуването коства към 360 000 лв.. Сега са нужни към 30 000 евро за прегледите следващата година, описа майката на детето - Гери. Коледният благотворителен шампионат по баскетбол 3х3 се провежда от Станислав Гърнев.

" Заповядайте да подкрепите нашата благотворителна самодейност. Нека изпратим остарялата година, играейки с приятелите си баскетбол. Да играеш не е задоволително, да създадем още едно положително дело през 2022! " - моли основателят на акцията.

Дарителската сметка е:

Титуляр: Никол Николаева Томова BG83RZBB91551014159962 https://www.paypal.me/Nikol1203
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР