Коледа може да достигне рекордни температури, според Метеорологичната служба -

...
Коледа може да достигне рекордни температури, според Метеорологичната служба -
Коментари Харесай

Коледа може да бъде най-топлият в историята с високи температури от 14C - но някои все още ще получат сняг

Коледа може да доближи рекордни температури, съгласно Метеорологичната работа - до момента в който единствено в дребна част от страната се чака да има сняг.

Синоптикът сподели, че 25 декември ще бъде мокър, прохладен и изключително мек, с оптимални температури от 13 до 14 градуса. Най-горещият Коледен ден в историята е бил през 1920 година, когато е бил 15,6C, тъй че остава „ дребен късмет “ тази година да победи съществуващия връх.

Според метеоролога Лиам Еслик може да има сняг на Коледа в планините в Шотландия. Въпреки това „ не наподобява евентуално да има бяла Коледа в Англия “.

Той добави: „ Изглежда като влажна картина в Обединеното кралство, мощен дъжд евентуално в Уелс, след коледния обяд там може има няколко почивки, в случай че хората желаят да излязат на открито. Денят на бокса евентуално ще бъде най-хубавият ден, в случай че хората желаят да се разходят. "

Той добави, че Коледа се чака да бъде доста по-мека от нормално, със междинна декемврийска температура сред 7C и 8C – само че най-високата температура, коя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР