Коледа е почти тук и нищо не може да вдигне

...
Коледа е почти тук и нищо не може да вдигне
Коментари Харесай

5 ретро украси за тази Коледа

Коледа е съвсем тук и нищо не може да вдигне настроението ни повече в студеното и сиво време от това да украсим дома си за празниците. Възможно най-скоро! Най-хубавото е, че тази година трендовете в коледната декорация са въодушевени от предишното.

Говорим за тези стъклени топки за елха, за обичаните ни коледни къщички и още три неща, които най-вероятно имаме прибрани в кашон в мазето.

Ретро играчки за елха
 Снимка 597034

Стъклени, блестящи или матови, едноцветни или покрити с детайли на снежинки, стъклените коледни играчки, добре познати ни от соца, се завръщат. И в случай че не пазим такива от преди 30-40 години, можем да си купим нови, само че в същия жанр. Изработват ги. Конкретно тази продълговата висулка я има в шест цвята на цена от 6 лева за брой.

Коледни къщички
 Снимка 597041

Не толкоз остаряла наклонност, само че пък от тези, които мигновено основават уют у дома за празниците. Можем да си купим подготвени керамични къщички или пък да си създадем сладка коледна къщурка от бишкоти, онлайн има доста предписания за това. Тук сме избрали комплект с коледни къщички на IKEA, 45.90 лева

Чаша с Дядо Коледа
 Снимка 597040

Признаваме, че постоянно сме считали сходни чаши за леко кичозни, само че не можем да отречем, че носят въодушевление. Пък и децата са щастливи да си изпият млякото в тях. Тази е H&M Home на цена от 6.99 лева сега.

Изкуствена елха
 Снимка 597039

По-екологично и по-чисто - няма причина да не изберем елха от изкуствена материя, каквато и да е тя. Спираме се на сребърна на постоянна железна стойка. От Kolednaukrasa.bg за 46.99 лева

Коледа в розово
 Снимка 597038

Със сигурност цветът е бил настояща наклонност в празничната декорация няколко пъти в последните години. 2023 година не прави изключение, а ние не се противим на една по-нежна и женствена Коледа. Постигаме я с комплект от 24 топки за елха от Pepco. И то единствено за 2.50 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР