Колби Ковингтън смята, че е грешка да се отменят следващите

...
Колби Ковингтън смята, че е грешка да се отменят следващите
Коментари Харесай

Ковингтън се чуди защо са отменили събитията на UFC

Колби Ковингтън счита, че е неточност да се анулират идващите три събития на UFC поради пандемията от ковид. В понеделник президентът на UFC, Дейна Уайт съобщи, че анулира идващите три надпревари, които бяха планувани за Лондон, Кълъмбъс и Портланд. Причината несъмнено е пандемията, рисковете от скупчването на доста хора на едно място и огромните рестрикции. Ковингтън обаче не утвърждава тези решения и има вяра, че хората работят ирационално.

" Не мисля, че това беше верния ход, " сподели Ковингтън. " Мисля, че ние сме здрави професионални спортисти. Вече вършим нещо задоволително рисково - заключват ни в клетка и се бием. Това не е ли по-опасно от един дребен грип, който върлува в този момент? Мисля, че хората би трябвало да са осведомени с това, което се случва, да си мият ръцете, да има малко отдалеченост и това е всичко.
Но ние като професионални спортисти поемаме доста по-голям риск. Имам почитатели от Китай, който ми споделиха, че са си стояли по домовете за 30 дни в карантина и не е имало нови случаи скоро и всичко било под надзор. Всички се паникьосват ненужно и работят ирационално. Трябва да разберем, че всичко е под надзор и Америка, най-великата страна на света, ще се оправи и всичко ще си е обикновено отново. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР