Колата на певицата — джип Мерцедес“ едва не се обърнал

...
Колата на певицата — джип Мерцедес“ едва не се обърнал
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Жестока Катастрофа С Певицата Мария Между Михалково И Кричим! Първи Снимки!

Колата на певицата — джип „ Мерцедес “ едвам не се обърнал в стръмното дере, което води във водите на река Въча. Свидетелите описват, че случаят станал поради паднали камъни по пътя, както и поради рисково високата скорост, с която фолк звездата е карала, написа HotArena.

Според изследване на изданието, Мария евентуално се е прибирала от необявено присъединяване, фотоси, от което също са оповестени от уеб страницата.
По подигравка на ориста, за същия ден певицата не е имала оповестени задължения и по всяка възможност е бързала да се върне в София, с цел да не се откри нарушаването, което направила по отношение на компанията си.

Не е загадка, че доста от певиците на „ Пайнер “ заработват в допълнение като пеят на частни празненства и купони. Всички тези задължения обаче би трябвало да се регистрират пред работодателя им — огромна част от тях обаче кътат парите, като пеят скрито на такива изяви. И по този начин икономисват някой лев, без да заявяват част от приходите си.

Както се приказва — лъвския къс от тях.

Според листата с участия на певицата, оповестени от продуцентите й, във съдбовната нощ на 23-ти юли Мария не е имала присъединяване. Изпълнителката трябвало да пее едвам на другата вечер в Пловдив. И в случай че е била на отмора в планината, надали е било належащо да бърза и да се прибира с такава скорост.



Мария на косъм от злополука сн. HotArena

Снимки на певицата от концерта й часове по-рано, обаче се появиха в общественото пространство. В резултат на тях, се разбра и къде е била изпълнителката, както и за какво е фучала с рисково висока скорост, която едвам не й коства живота.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР