Колаж spartakvarna.bg, Треньорът на Монтана Антони Здравков обясни защо Лиандро

...
Колаж spartakvarna.bg, Треньорът на Монтана Антони Здравков обясни защо Лиандро
Коментари Харесай

Антони Здравков: Васев е с класи над всички в Спартак

Колаж spartakvarna.bg,

Треньорът на Монтана Антони Здравков изясни за какво Лиандро Мартис е напуснал отбора и след това е решил да продължи кариерата си в Спартак. Специалистът уточни и трансферния удар на " соколите ". 

" Лиандро игра добре за нашия отбор през последния сезон. Когато беше здрав и не беше осъден, постоянно е бил титуляр на крилото. Имаше голове, имаше и асистенции. Договорът му обаче изтече и когато започнахме преговори за нов договор, той и мениджърът му сложиха финансови условия, които ние не можем да осъществим. Лиандро поиска по-голяма заплата, която няма по какъв начин в този момент да му дадем ", съобщи за " Петел " Здравков.

" Мисля, че Мартис ще свърши работа на Спартак, стига да се ападтира бързо към новата обстановка и стила на игра. Неговите футболни качества са безспорни и му искам триумф ", добави Антони.

" За мен обаче трансферния удар на Спартак е обвързван с Божидар Васев. Това е футболист, който е с няколко съсловия над всички в Спартак. Може да играе зад нападателя и като вътрешен халф, има ексцентрично мислене, има скоростна техника и поглед върху играта. Левачката му пък е страхотна и може да направи разликата на терена единствено с едно отиграване или подаване ", сподели още Антони Здравков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР