Колаж Булфото, архивДясната ръка на Слави и един от известните

...
Колаж Булфото, архивДясната ръка на Слави и един от известните
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Дилов-син в Панорама: Любо, ти каза един куп лъжи. Не се изказвай неподготвен

Колаж Булфото, списък

Дясната ръка на Слави и един от известните хора на ГЕРБ си размениха словесни престрелки.  Любо, ти сподели един куп неистини. Кога беше крайния период за зелената договорка с Европейски Съюз, вбеси се Тошко Йорданов зам.-председател на партията " ИТН " във връзка изявленията на Любен Дилов - наследник в " Панорама " по Българска национална телевизия.

" Нямаше глупак, който да чака този парламент да просъществува ".

" Мажоритарните избори ще се създадат, само че би трябвало да се знаят хората по улици и по номера къде са. Това не може да стане за един месец. Ние още преди изборите декларирахме с кого няма да вършим коалиция. Тия избори не бяха почтени. Ходил съм и съм снимал какво се случва. Не се изказвай неопитен, Любо. ", продължи да се пали Йорданов.

" Крайно време е партиите да стартират да вършат това, което са казвали. Ние обединения с партии от статуквото няма да вършим, отново го споделям. Любо, от тъпи смехории няма потребност. ", сподели още той.

" Любо, ти направи коалиция с всички. Спомни си, че ние напуснахме Гергьовден, тъй като ти потегли да правиш коалиция със Съюз на демократичните сили без да се съгласуваш с нас, " напомни сценаристът.

" Като входираме листите, ще видите дали Трифонов ще бъде претендент за народен представител. Ние би трябвало да изчегъртаме цялата нечистотия, която наговориха в ГЕРБ. Пилето отиде да пази ГЕРБ и им описа играта. ", сподели той.

" Слави не взима решенията еднолично. Хората - 3.5 млн. стоят зад нас, а не олигарси. Кой е тоя олигарх. Никой не стои зад Трифонов. ", безапелационен е Йорданов.

" Служебното държавно управление първо би трябвало да свърши някои неща, след това да тръгнем да даваме оценки. Поне 15 дни да минат, с цел да се види на къде отиват нещата. Ние не сме редили кабинета и не участваме в тия мазни игри. Единия лев дотация можеше да се направи с едно гласоподаване. ", сподели той.

" В България имаше безредни ограничения във връзка ковид и това докара до безумна финансова рецесия ", категоризира сценаристът.

Дилов и Йорданов не спираха да се прекъсват и да си приказват на дребни и умалителни имена. " Млъкни малко бе, пич ", възкликна Йорданов.

" Ако обичаш не ми приказва по този начин, питаш ме въпрос и ти давам отговор, най-малкото, тъй като съм по възрастен от теб ", отвърна Дилов.

" Добре, господин Дилов, по този начин по-добре ли е, " заяде се един от водачите на Има Такъв Народ, написа Блиц.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР