Кола с мъж и две жени е излязла от пътя

...
Кола с мъж и две жени е излязла от пътя
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол с подробности за катастрофата с участието на Борисов!

Кола с мъж и две дами е излязла от пътя и се е обърнала по таван. Инцидентът е станал нощес към 22 часа на слизане от Автомагистрала "Тракия " при разклона за село Веселиново. При предпочитание за влизане в Ямбол момчето се е заблудило и е излязло от пътя. Това съобщи кметът на Ямбол Георги Славов във връзка с злополуката, в която персонално Бойко Борисов е оказал помощ на потърпевшите. Градоначалникът посочи, че по молба на премиера е останал в болничното заведение, с цел да наблюдава положението на потърпевшите. 
"Момчето е махало на доста коли и никой не е спрял. Първата кола, която е спряла, е на премиера. По молба на премиера отидох в болничното заведение, с цел да ревизира какво е положението на потърпевшите. Помолили са момчето да остане встрани, успокоили са го, извадили са другите девойки. Държаха се доста мъжки и девойките, и момчето, само че въпреки всичко си е потрес ", сподели още кметът.
По думите му докъм среднощ е наблюдавал обстановката и потърпевшите са били под наблюдаване, като едното момиче е било повече потърпевшо. Той разяснява и позвъняването на премиера. "Все отново вечерта да ви звънне е изненадващо. Пък и чисто човешки, въпреки че някой може да каже, че е пиар. Не може да си визиите какъв брой пъти момчето сподели "Махах, махах, махах и никой не спря ". Чисто човешки е огромен жест ", приключи кметът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР