Кола прегази куче в центъра на София, а шофьорът избяга.

...
Кола прегази куче в центъра на София, а шофьорът избяга.
Коментари Харесай

Кола прегази куче в центъра на София, шофьорът избяга

Кола прегази куче в центъра на София, а водачът избяга. Деянието е осъществено на ъгъла на " Ген. Паренсов " и " Любен Каравелов ", оповестява " Нова телевизия ".

" Аз работя в отсрещния магазин, който разтварям към 8,30 ч. Кучето лежеше в средата на улицата, а един комшия го придвижи в края. То е възрастно, тежичко. След малко слушам вик на кучето, виждам една кола, която прегазва кучето, стартирам да крещя. Докато направя няколко крачки, колата беше стигнала надалеч и не спря. Дали е съзнателно, не знам, само че е реалност, че не спря. На мястото на това животно можеше да блъде възрастен човек или пък дете. Коренът на животно е живот. Камерите ще открият каква е скоростта на колата.  Кучето пищеше доста ", описа директен очевидец на случая.

Кучето сега е в " Екоравновесие ", на системи в стационар, на обезболяващи, почнало е да се храни. " Очакваме да го заведем в клиника, с цел да му създадат интервенция. Потърсихме полиция, от където ни споделиха, че би трябвало очевидец да подаде тъжба, снимков материал има. Вижда се номерът на колата, и се надяваме да бъде издирен водачът на колата, с цел да си понесе отговорността. Тук в центъра на София не може да се развива такава скорост, би трябвало да се кара най-много с 30 километра, а той съгласно мен минава с над 50 ", сподели друга свидетелка.

" Тук минават деца, има детска градина, занималня, две учебни заведения, курсове по британски. Можеше да бъде някое детенце. Не може да се кара с такава гневна скорост.

Ние си обгрижваме това куче, храним го, има къщурка ", описаха живеещи в квартала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР