Кола бе подпалена и изгоря във врачанското село Галиче тази

...
Кола бе подпалена и изгоря във врачанското село Галиче тази
Коментари Харесай

Полицейска кола изгоря в село Галиче


Кола бе подпалена и изгоря във врачанското село Галиче тази нощ, предава " 24 часа ". 

Сигнал за пожарът е постъпил малко след 1.30 часа на тел. 112. 

Към мястото незабавно бил изпратен екип огнеборци от Бяла Слатина. Пожарникарите загасили лумналите, само че колата към този момент била изцяло изгоряла.

Собственик на подпалената съзнателно кола е служителят на реда от районното ръководство към АЕЦ „ Козлодуй “ Пламен Денов. В Галиче го познават като добър, спокоен и работлив човек. Хората в селото настояват, че служителят на реда не е конфликтна персона и не знаят да има врагове.

Полицията в Бяла Слатина образува досъдебно произвеждане за палежа, само че към този момент не е известна повода за похищението и кой е причинителя.

В обществените мрежи хора от Галиче разясняват, че отново станали очевидци на палеж, откакто преди дни някогашния кмет Ценко Чоков бе пуснат от пандиза в отпуск за празниците. Той бе наказан на 5 години отнемане от независимост и населява килия във врачанския затвор.

Мнозина настояват, че виждали в последно време затворническия отпускар да обикаля нощем селото с мощния си джип. Кой обаче е същинският причинител на последния палеж и какви са били претекстовете му занапред ще взема решение следствието по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР