Коктейлът е не просто вкусна напитка, той може да издаде

...
Коктейлът е не просто вкусна напитка, той може да издаде
Коментари Харесай

Какво издава за вас любимият ви коктейл

Коктейлът е не просто вкусна напитка, той може да издаде що за човек сте, какви са вашите желания, даже статута ви в обществеността…

И това не сме го измислили ние, а специалистите и барманите по целия свят го удостоверяват. Те разкриват какви заключения си вършат за вас според от това, което сте избрали от менюто. Така че идващия път, в който започнете да се чудите какво да пиете, сетете се за тази публикация и помислете за това какво усещане оставяте за себе си с този избор.

Ето какво споделят барманите за обичаните ви коктейли:

 Какво издава за вас обичаният ви коктейл

Водка с мартини
“Такъв избор вършат сполучливите девойки, само че и тези, които обичат да пият, ” споделя барманът Дейвид Бъмба от Yuzu.
“Ако желаете да покажете, че сте класна жена, изберете този коктейл. ” – Морисън Никълс, No Vacancy.
“Когато някой си поръча водка с мартини, разбирам, че желае да наподобява елегантно. ” – Викрам Хедж, Little Donkey.
“Знам, че това което в действителност желае, е водката. ” – Джъстин Гарсиад, Aviary.

 Какво издава за вас обичаният ви коктейл

Негрони
“Вие сте уравновесен човек, който от време на време залита към меланхоличната си страна. ” – Джъстин Нелсън, Plan Check Kitchen+ Bar.
“Този, който си поръча Негрони, е един от най-хубавите другари на бармана и несъмнено ще поръчва още и още. ” – Елиът Мизуки, Polite Provisions
“Смело мога да кажа, че обичам тези, които поръчват Негрони и съм сигурен, че и те обичат барманите. ” – Брин Смит, Sotto.

 Какво издава за вас обичаният ви коктейл

Whiskey Sour
“Това е все едно клиентът да каже, че харесва уискито, само че повече харесва видео игрите. ” – Патрик Уилямс, Punch Bowl Social.
“Сякаш споделят “Може да съм единствено на 21 години, само че може и просто да желая да наподобява по този начин. ” – Кайла Кюгли, Citizen Public House & Oyster Bar
“Бих предпочела да пия уиски с кола, само че желая да наподобявам по-изискана. ” – Дейвид Шенът, The Rookery.
“Преструва се, че по принцип не пие коктейли и желае да направи положително първо усещане. ” – Стивън Робинс, Half Step.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР