Кожа без бръчки – възможно е с помощта на следните

...
Кожа без бръчки – възможно е с помощта на следните
Коментари Харесай

Кожа без бръчки – направете си тази тридневна процедура

Кожа без бръчки – допустимо е благодарение на следните маски

Разбира се, всички се грижим за лицето си, само че от време на време животът ни устройва изненади: точно когато би трябвало да изглеждате най-добре, наподобява ни подвежда. Предстои ви значима среща или сантиментална вечер и желаете да изглеждате като богиня, макар че земните ви терзания, проблеми и паники не се отразяват по най-хубавия метод на лицето ви.

Би било хубаво да започнете да вършиме приятни изненади и за себе си, освен да се грижите за другите. Грижата за вас самите нормално заема последно място в листата на безкрайните задания, които би трябвало да свършите. Времето постоянно не доближава. Но има метод!

Предлагаме ви да опитате тази 3-дневна процедура, след която кожата ви ще наподобява видимо по-добре и по-млада:

Ден 1
Стъпка 1 – Започнете деня си с бананова маска за лице. Вземете половин банан, пасирайте го. Сложете 2 чаени лъжички бананова паста и 1 чаена лъжичка сурово мляко. Разбъркайте добре и маската ви е подготвена.

Нанесете тази маска върху лицето си. Оставете за 15 минути и по-късно изплакнете.

Ден 2
Стъпка 2 – Изтрийте лицето си и го напръскайте с оризова вода.

Как да си извършите оризова вода вкъщи?
Вземете 1 чаша вода, накиснете половин чаша ориз в тази вода за 30 минути. След 30 минути пресипете водата в чиста спрей бутилка.

Оризовата вода работи като гальовен почистващ препарат. Просто я втрийте в кожата си и я изтрйте с памучен тампон, в случай че я употребявате за разчистване, или я оставете, в случай че я употребявате като тоник.

Ден 3
Стъпка 3 – Масаж с картоф
Вземете 1 картоф, обелете го и настържете. Сега сложете този настърган картоф в блендер, прибавете 1/2 чаша семена от нар и 1 супена лъжица вода.

Добавете лимонен сок към тази примес и пасирайте. Сега изсипете тази течност във формички за лед и ги сложете във фризера. След стъпка 2 масажирайте лицето си с такова кубче в продължение на 5 минути.

Вижте още: Печени картофи с подправки – най-вкусната рецепта

Правете тези процедури в продължение на 3 дни и ще забележите невероятната смяна на кожата си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР